0

Д оли Партън не се срамува от своите козметични процедури, но има няколко, за които съжалява.

УВЕКОВЕЧЕНИ: Доли Партън и Еминем влязоха в Залата на славата на рокендрола (СНИМКИ)

„Ако нещо се свива, увисва или се влачи, ще го пъхна, изсмуча или оскубя“, заяви певицата интервю за списание Saga.

Легендата на кънтри музиката никога не е крила, че се обръща към козметичните процедури, когато сметне за нужно, но сега сподели, че все пак има такива, с които е прекалила. 

СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ: Не е за вярване как спи Доли Партън!

„От време на време може да се получат хематоми. Понякога от филърите и ботокса може да се получат твърде много и тогава се налага да изчакам, докато подуването спадне. Това означава, че вместо да се върна на работа след две седмици, се връщам след месец“, каза певицата.

Тя сподели, че много внимава да не прекалява с процедурите. „Просто трябва да внимавате да не прекалявате, защото никога не се знае. Море резултатите от лягането под ножа да не ви харесат. Винаги е риск и всеки път, когато се захвана, си казвам „О, Господи, моля те, нека всичко да е наред“, подчерта тя.

Доли Партън с разтърсващи откровения, разкри как иска да отлети на небето!

Говорейки защо се е обърнала към козметични операции, Партън сподели, че е защото „загубила много увереност“ от напълняване.

„Когато не изглеждате добре, не се чувствате добре. Затова накрая си казах: „Стани от дебелия си задник и направи нещо по въпроса!“, посочи певицата.