0

П леймейтката Златка Райкова удари в земята новата на Джизъса. След като младата булка Полина стана руса и все повече заприличва на бившите му, Златка коментира лаконично - "тик-так", което може би означава, че обратното броене на брака между Благой Георгиев и новата му съпруга, е започнало.

Полина бе запитана в Инстаграм - "Защо копираш бившите на Благо", а тя отговори, че" просто на нея всичко й отива". Оказва се също, че велинградската заможна щерка не иска деца. Не е ясно дали красавицата не е решила, че бившият футболист вече има достатъчно отрочета.

Освен това явно Райкова се е превърнала и в психолог за връзки, тъй като много от последователите й я разпитват за отношенията между жените и мъжете. По думите й вече, за да бъде обичана една жена не е нужно само да може да прави мусака. "Много от жените пък освен визия, друго не предлагали", смята плеймейтката.  

Относно мъжете, Златка казва, че най-важното качество, което трябва да притежават е "чест", която за жалост много мъже не притежавали. 

Както е известно русото изкушение е бременна в шестия месец, оказва се, че тя не влиза в тренда да спазва режими, докато коремът и расте, подържа си кръгла форма с достатъчно храна. Позволявала си всичко и досега е качила 7 килограма.

.

 .