0

Ч овек, който твърди, че е таен син на крал Чарлз, поиска „четирипосочен тест за бащинство“ в опит да докаже най-накрая твърденията си.

Роденият във Великобритания Саймън Чарлз Доранте-Дей, който сега живее в Австралия, смята, че е незаконен син на Чарлз и кралица Камила. Доранте-Дей твърди, че осиновителката му, която работила за кралица Елизабет II, му казала, че е син на Чарлз и Камила на смъртния си одър.

Чарлз Трети връчи кралска титла на рядка порода кози (СНИМКИ+ВИДЕО)

Той бил осиновен, когато бил на около осем месеца през 1966 г. в Портсмут – Чарлз е бил на 17, а Камила на 18 по това време.

Не е изненадващо, че той не е получил отговор от кралското семейство през годините, като е отправял многократни искания за ДНК тестове. Но това не го спира да се опитва да докаже кралското си потекло.

ГОЛЯМОТО ПЛЮСКАНЕ: Чарлз Трети фалира Макрон, отиде му на гости и опукаха храна и пиячка за близо 1 милион лева!

Сега той твърди, че ако се направят снимки на него, принц Уилям, принц Хари и крал Чарлз заедно, може да се види, че „лявата страна“ на лицето му „идентично съвпада“ с това на краля. 

„Вярвам, че четирипосочният тест за бащинство е единственият начин да разрешим този проблем веднъж завинаги. Истината за играта, която се играе от монархията, правителството и истаблишмънта в продължение на 58 години, трябва да бъде разкрита. Лъжите и корупцията трябва да бъдат разкрити. Не само това, което ми се случи като дете и това, което си спомням от израстването в Англия, но и това, което се случи след това с мен, жена ми и децата ми в Австралия, подкрепя нашия аргумент. Тези тайни и нелегитимни дейности, които са насочени към нас постоянно, са опит да ни спрат в това пътуване, нищо повече. Няма да успеят. Те само ще засилят нашите аргументи и ще ни предоставят доказателства, за да демонстрираме какво се е случило, в съдебна зала, пред съдиите“, заяви той.

КОНФЛИКТЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Чарлз отказва да разговаря с Хари!

Доранте-Дей има повече от 27 000 последователи във Фейсбук, много от които вярват, че той е незаконно дете на краля и кралицата.