0

К ръстю Лафазанов сподели пред „Телеграф“, че много иска да убие любовника на Емануела Шкодрева, но после нещата поемат в друга посока.

Това се случва във френската комедия „Един мъж не стига“, която тръгна на турне, утре е на сцената под звездите в Южния парк.

Съпругът

Лафазанов каза пред „Телеграф“: „Не е хубаво да разказвам сюжета, ама аз съм съпругът, който отива да убие любовника на жена си. И там се случват едни обрати. Пиесата е много хубава, френска, актуална и много смешна. Ще се играе под звездите на Съмър феста. На въздух. Там играх моето представление „КОМИКадзе на кръстопът“, което имаше голям успех. И решихме да го продължим с „Един мъж не стига“. Ще се заредите с много добро настроение, ще има много усмивки“. Лафазанов продължава по темата за разликата между представление на открито и в зала: „Скоро го играхме в Созопол, ако има вятър, се усеща, пък в театъра почти никога няма вятър. Усещането е по-различно. Публиката е малко по-далеч, отколкото трябва, но взаимоотношенията, които са между героите, се предават веднага на зрителите. Пространството е много хубаво, голямо. Каня хората да заповядат, защото наистина ще преживеят нещо много хубаво, интересно, смешно и ще останат доволни. Хубаво лято на всички и да продължи по-дълго!“.

Полицаят

Васил Драганов е в ролята на полицая, който влиза при любовника, жената и съпруга й. Той каза пред „Телеграф“: „Удоволствие е да го играем това представление. Импровизираме, но не прекалено. Аз съм в ролята на полицая, който накрая заживява заедно с жената и другите двама мъже. Пиесата е много забавна, френска, съвременна. Много ни е готин екипът на „Един мъж не стига“. Младият, Павел Иванов – има вече много почитателки, разни момиченца го чакат, доста е разпознаваем. С Къци работим отдавна, с него си партнираме в „Комиците“, в „Столичани в повече“. Драганов споделя: „Измислих си смешка. Сценографката постави голям изкуствен кактус на сцената. И аз измислих, че влизам и казвам: „Горе ръцете!“ с пистолет, насочен към колегите. В тоя момент се бутам на кактуса, все едно се убождам. Направих импровизация и това нещо остана. Удоволствие е, когато родиш нещо мъничко и усмихнеш публиката, а българинът в момента има нужда да се усмихне“.

Павел Иванов е в ролята на любовника, при когото отива героят на Лафазанов да го убива, но нещата се случват така, че по едно време се налага да крие съпруга в гардероба си, за да не го види жена му.