0

Б лагой Георгиев отново е влюбен. Това не изненада никого, но момичето се оказа позната красавица - щерката на Ванко 1 – Ивана. Двамата се запознали в клиниката на бившия рапър.

Обич

За новите трепети на сърцето си Благо разказа в предаването „На кафе“ по Нова телевизия. „Обичам я, ама трябва много да се докажа, за да ми повярват и тя, и семейството й, че нямам общо с това, което се пише и говори за мен“, каза Георгиев. По думите му стана ясно, че двамата към момента излизат в обща компания, но за да се стигне до нещо по-интимно, ексфутболистът трябва бая да се потруди, имайки предвид личния си живот, който вече се превърна в комичен за голяма част от феновете му.

Несполуки

Според запознати той още няма официален развод с Поли, но вече е влюбен в друга.

Припомняме ви, че преди година той се зарече пред „Телеграф“ следното: „Никога няма да се разведа, този път е завинаги“. Е, явно завинаги е само година при Благо и той вече е в развод. Междувременно ще става актьор и ще бъде специален гост в спектакъла „Спанак с картофи“. Георгиев също така организира благотворителен мач, който обаче вече премести от зала „Арена София“ в „Универсиада“ поради липсата на закупени билети.

Поли позна

Само преди дни Поли проговори за раздялата си с Благой. Велинградската красавица сподели в социалните мрежи, че бившият футболист нямал добро отношение към нея. Освен това брюнетката дори позна, че бившият й ще се впусне в нова авантюра: "Скоро очаквайте да е много влюбен отново". 

 

@varpopuli #благойгеоргиев #благоджийзъса #накафе #варнароден #пригала #blagoigeorgiev #blagogeorgiev #иванаглавчева #ванко1 #белиязъб ♬ original sound - VarPopuli