0

К метът на Блажиево Пламен Караканов би тъпан за Борис Дали по време на събора. Певецът бе специален гост, а кметът изрази щастието си към гостуването на самия Дали и към хората от селото, като лично удари тъпан.

Купон

Караканов се оказа с богати гласови възможности, видя репортер на „Телеграф“, тъй като не пропусна да припее на най-големия хит на Борис „Пиян“. „Кметът е страхотен, както и всички жители на Блажиево“, сподели пред „Телеграф“ Борис Дали и допълни: „Изкарахме си страхотно. Много веселие, много танци. Хубаво ни беше, въпреки че около час и половина пях под дъжда, а пък хората си танцуваха и се кефеха. Нищо не можа да ни развали купона“.

Песни

През лятото певецът съчетава полезното с приятното и покрай участията си по морето си открадва и няколко дни почивка. Той разкри още, че за щастие на многобройните му фенове подготвя не един, а няколко нови проекта. „Имам няколко нови песни, но чакам текстове. Надявам се скоро да мога да зарадвам феновете си“, разкри с чаровна усмивка изпълнителят на „Пайнер“.

В светските среди упорито се твърди, че предстои да видим Дали и в ново амплоа, като досега само има догадки какво ще е то, а самият певец също не разкрива повече подробности около професионалните си ангажименти.

.

 .