0

П евицата Шакира се оказа в центъра на любовен триъгълник.

Оказа се, че предполагаемата й афера с шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън може да хвърли сянка върху 10-годишното приятелство на пилота с актьора Том Круз.

Лепна й се! Том Круз луд по Шакира, певицата се чуди как да му бие шута учтиво

46-годишната колумбийска певица наскоро беше снимана и с двамата мъже, след като се раздели със съпруга си футболист Жерар Пике миналата година.

60-годишният Круз и изпълнителката бяха забелязани заедно на състезанието от Формула 1 за Голямата награда на Маями миналия месец. Медиите съобщиха, че актьорът е останал запленен от очарователната колумбийка и дори й е изпратил цветя.

Междувременно Шакира и 38-годишният Хамилтън бяха забелязани да се наслаждават на разходка с лодка заедно в Маями, след като вечеряха заедно с ресторант.

Хамилтън качи Шакира на сърф

И след Гран при на Испания миналата седмица, Шакира беше видяна на вечеря с пилота на Мерцедес и приятели в Барселона.

Зараждащият е романса между Шакира и Хамилтън е е отразил зле на Том Круз, твърди „Radar Online“. „Това беше огромен удар върху егото му“, каза източник на изданието. Медията твърди, че Том е казал на приятели, че има "невероятна химия" с певицата и "и я приема като новата си забивка".

Хамилтън и Круз са приятели, откакто актьорът покани Люис на снимачната площадка на своя филм Edge of Tomorrow през февруари 2013 г. Те затвърдиха приятелството си, когато се появиха заедно на премиерата на мюзикъла „Котките“ през 2014 г., в който участваше бившата приятелка на Люис Никол Шерцигнер. Но тъй като гордостта на Круз се твърди, че е накърнена от аферата на Хамилтън и Шакира, изглежда, че приятелството е напът да приключи.