0

К учешката мафия опита да преметне Лейди Гага, но удари на камък. Звездата натри носа на измамниците като им даде незабравим урок, отказвайки да плати обявената от нея награда за намирането на похитеното й куче. 

След като през 2021 г. откраднаха две от кучетата на певицата. Едното от тях успя да избяга благодарение на човека, който полага грижи за любимците на Гага и който дори бе прострелян от крадците.

Тогава скандалната певица обяви, че дава награда от $500 000 на този, който върне кучето й. Малко след това жена на име Дженифър МакБрайд предава животинката обратно на собственичката му. И двете се разбират, че обещаната награда ще бъде изплатена.

Само два месеца по-късно обаче всичко се променя, когато похитителите са арестувани за грабеж и опит за убийство. Според разследващите за извършването на това деяние им е помогнала жена, а заподозряната е точно спасителката на кучето на Лейди Гага. По-късно й бива повдигнато обвинение.

В резултат на това звездата отказала да изплати наградата на МакБрайд. На свой ред пък тя осъдила Гага и поискала от нея компенсация за това, че й е нанесла "емоционална вреда", в резултат на която е "загубила щастието от живота".

ПРАВОСЪДИЕ: 6 г. затвор за похитителя на кучета на Лейди Гага

ЗАСЛУЖЕНО: Мъжът, похитил кучетата на Лейди Гага, ще търка наровете в затвора 21 години