0

С ръбската легенда Лепа Брена отвори фирма у нас, с която ще й е по-лесно да изнася по света марката си чорапи и чорапогащници, тъй като страната ни е членка на ЕС. Това разкри самата тя по време на представянето на бранда си в столичен мол.

Чифт

Припомняме ви, че миналата година Брена създаде свой бранд "Lady B", който предлага женски чорапи с хиалуронова киселина, вплетена в нишките, както и наночастици златен прах.

НОВО НАЧАЛО: Лепа Брена пуска своя марка

НОВО БИЗНЕС НАЧИНАНИЕ: Лепа Брена отвори първия си магазин (СНИМКА)

Лепа Брена сбъдна 35-годишна мечта

Голяма част от колекцията е в помощ на жените, които имат целулит. „Исках да сложа край на тези потисничества и да създам чорапи, с които можете да носите миниполи. В които краката ви ще изглеждат перфектно, без целулит, белези и вени ще бъдат прикрити и краката ви няма да ви болят след дълго стоене“, заяви преди месеци Брена, а при посещението си у нас мъжът й се хвана на бас с българка.

Причината за облога бе фактът, че дамата не повярва, че чорапогащниците ще въздействат на целулита й, а мъжът на Лепа - Слободан Живойнович, заяви, че й подарява 1 чифт, да го носи до Нова година и ако няма резултат, да каже.

Експеримент

Самата певица пък бе категорична, че лично се е убедила в качеството на предлаганата от нея стока. „Върху мен се експериментира всичко, свързано с чорапите“, с усмивка заяви Брена и издаде, че е тествала здравината им с ананас, който е пуснала в един от чорапите, за да види колко са издръжливи.

Бойко Кичуков

Тя разказа, че мечтата й за такъв бранд датира от 1987 година и тя се зародила от факта, че на концертите й чорапогащниците й винаги се късали. Сега вече няма тези неволи, тъй като залага само на собствената си марка, за която твърди, че е повече от качествена.

Бойко Кичуков

Със свои чорапи тя ще се появи и на концерта в събота в „Арена София“, където двете с Драгана Миркович ще изнесат неколкочасов рецитал за българската публика.

ИСТИНАТА ЛЪСНА НАЯВЕ: Има ли вражда между Драгана Миркович и Лепа Брена? (ВИДЕО)

Лепа Брена ревна на сцената (ВИДЕО)

ЛЕГЕНДАТА НА МЛАДИНИ: Вижте Лепа Брена като 18-годишна ученичка