0

Б ившата съпруга на актьора от Бродуей Итън Спейлър – Лили Джей възпроизведе мощен залп срещу певицата Ариана Гранде, която й открадна мъжа.

Новината за аферата на Ариана Гранде гръмна малко, след като тя бе забелязана на Уимбълдън без венчалната си халка. По-късно стана ясно, че тя се е разделила брокера на недвижими имоти Дълтън Гомес. Итън Спейлър пък си партнира с Ариана в мюзикъла „Wicked”.

КАТО ЛАТИНО САПУНКА: Омъжената Ариана Гранде заби женен мъж

Сега обаче Лили Джей разкри през DailyMail, че опитва да вкара живото си в релси, след като остана самотна майка на сина си. „Фокусирана съм единствено върху това“, заяви Лили.

Признанието идва, след като близък до Ариана и Итън обива, че певицата се е гукала с Лили и нейното новородено бебе няколко пъти преди романсът им да стане обществено достояние. Според източникът певицата дори обяснила, че много иска един ден да се сдобие с бебе.

Ариана Гранде неузнаваема, ще ви настръхне косата като я видите! (СНИМКИ)

Романтичните трепети на Ариана Гранде и Итън пък се отразили по негативен начин на психиката на прясната майка Лили Джей, която прекарала доста време с прелюбодейците на снимачната площадка на „Wicked” в Лондон.

„Лили се мотаеше заедно с Итън и Ариана толкова много пъти. Ариана дори държеше бебето им на ръце. Те вечеряха заедно в Лондон и Ариана каза на Лили, че няма търпение да създаде собствено семейство и да отгледа наследници“, посочва още източникът.

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Ариана Гранде проговори за здравето си, след като замяза на болна старица! (ВИДЕО)

Лили научила, че съпругът й има афера с Ариана Гранде след посещение на магаполиса, но тя и Итън взели решение да опитат да спасят брака си, но въпреки това той продължил да се среща с певицата. В крайна сметка обаче Итън подал молба за развод.