0

П римата на родната естрада Лили Иванова се почерпи с едни от най-актуалните топдизайнери на нашето съвремие – близнаците Дийн и Дан Кейтън.

Изпълнителката на „Ветрове“ бе специален гост на партито по приветстването им в центъра на София. 

Фенове

Лили Иванова бе облечена в дрехи от последната колекция на двамата дизайнери. Тя блесна в скъсани широки дънки и дънково яке с пайети. Бе заложила на бяла риза с пуловерче, а най-приятна бе слънчевата й усмивка, която не слезе от лицето й цяла вечер. Тя бе заложила на високи сребристи обувки, а феновете й се чудеха как успява да издържи толкова време на токчета. Лили, разбира се, бе в тон с облеклото на Дийн и Дан Кейтън, които също бяха със скъсани дънки. Оказа се, че канадските модни гурута са фенове на самата Лили и много държали именно тя да бъде сред гостите на купона им в София.

Прическа

Специален гост на събитието бе и футболната звезда Димитър Бербатов, с когото Лили дори си поговори по време на вечерта. „Приятен разговор с големия български футболист Димитър Бербатов“, написа Лили Иванова в социалните мрежи над снимката с легендарния нападател на Манчестър Юнайтед.

Facebook

Няколко кадъра си публикува и българската гордост в Холивуд Мария Бакалова, която се появи на партито с променена визия.

Facebook

Красавицата вече е с руса къса коса. Разбира се, появи се в компанията на своя любим Валери Григоров, с когото преди това бяха в Пловдив и на морето, където в момента се снима новият сезон на хитовото предаване на NOVA “Игри на волята“.

Не пропусна да сподели в мрежата кадри и Галена, която също бе на масата на Лили Иванова, заедно с близнаците дизайнери, Бербатов и холивудската ни звезда Мария Бакалова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)