0

П римата на българската естрада Лили Иванова облече изхвърлена блуза. Тениската е на известен световен моден бранд, която за непросветените по- скоро прилича на изпокъсана вехтория, отколкото на моден хит.

НЕЗАБРАВИМО ШОУ: Софи на една сцена с Лили Иванова!

Вехтория

Както обикновено Лили Иванова показа усета си за мода, като се облече по последните тенденции по време на репетициите за предстоящото си турне. Тениската, покрита с дупки, веднага направи впечатление както на модните инфлуенсъри, така и на феновете на звездата. Става дума за изключително популярна за марката блуза, която на пръв поглед прилича на вехтория, покрита с много дупки, но истината е, че е тотален хит.

Моделът бил предложен през миналата година, когато марката пуснала на пазара колекция, в която дрехите са проектирани да изглеждат износени и мръсни, като описанието на облеклото е: „Силно унищожен и мръсен ефект“. Тогава тениската била извадена от колекцията, като основното притеснение било, че изглеждала прекалено износена.

Година по-късно феновете на модата са щастливи, че тя отново е на пазара. Цената на модното изкушение е около 2000 лв. Към нея могат да бъдат намерени и същите дънки и яке с ефект на дрипи. Естрадната прима е съчетала ексцентричната блуза по много елегантен начин, коментираха запознати, с тесни по крака дънки и блуза в черно с дълъг ръкав под нея.

ПРАЗНИЧНО: Лили поръча 14 щурчета за музикантите си!

Кристал

С поглед към детайла Лили Иванова умело е съчетала визията си с елегантна бота в сиво с кристали, които отново са на популярна световна модна марка, но този път не от котюр линията, което ги прави доста по-достъпни на пазара.

Цената на обувката варира от 250 до 400 лв., като моделът обаче отдавна е изчерпан у нас и може да бъде намерен само в американска верига. Феновете й не пропуснаха да я поздравят за начина, по който изглежда.

Лили Иванова празнува рожден ден