0

Д оказаният педофил Джефри Епщайн има секс записи на принц Анрю, Бил Клинтън и Ричард Брансън, твърди една от жертвите му в нова поредица документи от делото срещу бившия финансист.

Сара Рансъм, която твърди, че за първи път е била насилена от Епщайн през 2006 г., заявява пред властите, че е видяла записите с очите си и е готова да свидетелства в съда под клетва за тяхното съществуване.

ШОК СЛЕД ШОК: Майкъл Джексън и Стивън Хокинг изникнаха в списъка на педофила Епщайн

По думите й и тримата са записани по време на сексуален акт с нейна приятелка.„Когато моята приятелка имаше сексуален контакт с Клинтън, принц Андрю и Ричард Брансън, секс записи бяха заснети и при трите случая. Жалко е, че Епщайн не е заснет в нито един от кадрите, но той беше такъв, прекалено умен, за да бъде хванат“, Казва тя в показанията си.

„Аз лично мога да потвърдя, че съм видяла със собствените си очи доказателствата за тези сексуални действия, които ясно идентифицират Бил Клинтън, принц Андрю, Ричард Брансън, които са имали сексуален контакт с моя приятелка“, казва още тя.

Не е ясно коя е предполагаемата жертва, но се предполага, че тя лично е предала копия от записите на Сара Рансъм, която от своя страна твърди, че ги е разпратила до „различни места из Европа“, за да са на безопасно място.

ДРАМАТА СЕ ЗАПЛИТА: Бил Клинтън заплашил списание заради педофила Епщайн

Съдебните документи разкриват още, че Хилари Клинтън е изпратила хора при неназованата жертва, които да я заплашат, след като тя подала оплакване в полицията през 2008 г. „Тя беше накарана да се чувства като мръсна слугиня и лъжкиня и не беше взета на сериозно. Няколко месеца по-късно тя беше потърсена от специални агенти, изпратени директно от самата Хилъри Клинтън, за да защити нейната президентска кампания през 2008 г. Те силно я сплашиха и я принудиха да подпише споразумение за поверителност, което гарантира, че тя никога не може да излезе публично и да уличи Бил Клиннтън“, твърди Сара Рансъм.