0

З латка Райкова избяга в Тайланд от зимата. Русата изкусителка, мъжът й Карен Хачатрян и двете деца Благойчо и Карен-младши избраха да прекарат студените месеци на остров Пукет. Още с пристигането си Златка показва, че няма намерение да си губи времето на острова и показа как тя и Карен яздят слон. Няколко дена по-късно самата Златка разказа, че ежедневието й на острова било толкова ангажирано, че дори не й останало време да пробва масажите. В крайна сметка тя и половинката й пуснаха видео, на което се радват на релаксиращ тайландски масаж. Красавицата се възползва от топлото време на 100 процента и не спира да радва феновете си, като качва секси снимки по бански, и то по няколко на ден, които се оказа, че прави не кой да е, а мъжът й Карен. Тя сподели клипче, в което той се оплаква, че освен че се е превърнал в сервитьор на хубавицата, вече може да бъде обявен и за личен неин фотограф.

Носителката на титлата „Мисис България“

Виктория Джумпарова и семейството й също избраха да прекарат зимата в Тайланд. Както самата Виктория сподели пред „Телеграф“, тя и половинката й са наели къща за няколко месеца.“ Ще бъдем тук поне до февруари. Другата година дъщеря ни ще е предучилищна и ще бъде по- трудно да пътуваме за дълго, за това се възползвахме”, обясни тя. Миналата година отишли заедно на Пукет за две седмици, харесало им и решили, че тази ще вземат двете си деца и ще останат за дълго там. Джумпарова дори показа, че тя и Златка Райкова прекарват дните на плажа заедно с децата си.

Орехотрошачка

Мис Силикон Михаела Стоичкова се озова в един от най-скъпите хотели на остров Мавриции. Красавицата сподели кадри от луксозната си стая, но не показа кой й прави компания на плажа. Михаела предизвика феновете си със снимка по дупе и написа шеговито: “ Орехотрошачката.“ Попфолк певецът Илиян избра да почива преди празниците в Дубай. За краткото време на престоя си той сподели снимки от всички най- популярни места в арабското емирство. “Хабиби, ела в Дубай”,

каза той закачливо във видео, споделено в Инстаграм. Гери Никол също почива от лошото време в Дубай. Секси певицата не пропусна да покаже яката дупара на фона на луксозен хотел в Дубай. Снимката нагорещи страстите и събра хиляди лайкове в мрежата. Гери не пропуска нито един свободен момент и залива социалните мрежи с разголени и предизвикателни снимки. “Накарай ме да си загубя дъха. Направи ме мокра”, написа под снимка от басейна певицата. Няколко дни поред изпълнителката показва как обикаля с яхта по бреговете на арабската страна.

Шоу

Ивайла Бакалова пък се наслаждава на хубавото време и красотите на Сингапур. Бившата Мис България показа, че е успяла да се наслади на светлинното шоу в градините на залива, както и че е запечатала любими моменти пред един от най-известните хотели там. Лидия Алфа замина предпразнично с група приятели за Лондон. „Магичното ни пътуване”, написа тя в нета под клипче, на което обикаля града. Лидия не пропусна да покаже, коледните базари в английската столица, както и че се забавлява като малко дете в лунапарк. Топъл шоколад, дебело яке и шал пазят певицата от студа.

Приятелки

С приятелки пък за Милано замина Алекс Богданска. Красавицата показа, че вечеря в луксозен ресторант. Шампанско и тузарска атмосфера си подари Алекс преди Коледа. Сузанита също замина по женски за Турция. Дъщерята на Орхан Мурад обеща да споделя всичко от пътешествието и не закъсня. Защото още със заминаването си преживя екшън. “Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта. Ровиха, търсиха, но не откриха нищо“, оплака се блондинката от случилото се на турската граница.

Това забавило нея и приятелките й с часове, а на всичкото отгоре накрая се оказало, че мацките нямат винетка. „Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един ТИР гръмва“, разказа тогава певицата. Наум Шопов и жена му Теа заведоха дъщеричката си в Прага. Още от заминаването те споделиха снимка и попитаха феновете си, който вече са ходили там, да им препоръчат хубави места за хапване и разходки. Снегът и лошото време не успя да спре семейството, което обиколи най- важните забележителности и успя да заснеме влог за пътешествието си.

Сладолед

Джулиана Гани и мъжът й пък заминаха на романтично пътешествие до Рим. Джулка е любителка на пътешествията и не пропуска подходящ момент. Дори пусна въпроси в мрежата си дали феновете й могат да познаят коя е следващата й дестинация. От летището силиконовата мацка сподели, че този път това ще е Рим. А няколко часа по-късно сподели как с нейния любим ядат сладолед край фонтана Де Треви. “За празниците ще си бъдем в България с Теодор и децата, но след това имам още много планирани пътешествия“, сподели за „Телеграф“ блондинката.

Ромина и Дарко заведоха децата в Рим

“Паста, пица, хубаво италианско вино и слънчево време“ написа Ромина като описание на своя снимка от Италия. Тя и половинката и Дарко Тасевски заведоха децата си в Италия. Както самата тя многократно е споделяла, двойката рядко има време и не успява да пътува заедно, но този път се наслади на обща почивка. Най-интересно за децата от Рим се оказало Колизеумът. Тя и Дарко не пропуснали да разкажат интересни истории около мястото. „Смъртни битки и свирепи лъвове. Стана им още по – интересно“, с усмивка обясни Ромина. Оказва се, че именно е един от любимите градове на красавицата. Една от причините е, че именно Рим бил първият град, които тя и Дарко посетили като гаджета.

Николета и Ники отмарят в Истанбул

Николета и половинката й Ники Михайлов си направиха кратка почивка в Истанбул. Разбира се, красавицата е избрала скъп хотел с пет звезди край Босфора. Единствената снимка, която Лозанова сподели от пътуването си до Турция, бе от стаята й пред огледалото, а акцентът на нея е бременното й коремче. 

*Автор: Василена Маринова