0

П редложение за брак с халка за над 30 000 лв. получи носителката на титлата “Мис Силикон” Карина Стефанова. Хубавицата сподели снимка на букет червени рози, а над него бе поставила ръката си със скъпарското бижу. „Казах да“, гласеше текстът под снимката.

ШУМЪТ НА ПАРИТЕ: Мис Силикон обяви цената си! (ВИДЕО)

Изненада

Пред вестник “Телеграф” тя сподели, че в лицето на новия си приятел е открила голямата си любов. Двамата са заедно само от 4 месеца, но това време било напълно достатъчно, за да усети, че това е нейният човек. Карина споделя, че от мига на първата им среща са неразделни и се разбират прекрасно. Предложението за нея дошло напълно неочаквано. „Изненадах се, беше броени дни след рождения ми ден, зарадвах се, разбира се“, разказа Карина. Стойността на пръстена не я вълнува, тъй като е много по-щастлива, че е срещнала най-накрая истински човек за себе си.

Диамант

И все пак последователи на миската в мрежата не пропуснаха да коментират цената на брачното бижу. Между стотиците пожелания за късмет, любов и вечна обич имаше и коментари: „С такава халка как да не се ожениш“. Става дума за пръстен на световна бижутерийна марка, 18 карата, с еднокаратов диамант. С подобно бижу могат да се похвалят един куп световни знаменитости.

Мис Силикон напомпа дупето с 300 кубика (СНИМКА)