0

Г оденицата на двукратния победител в предаването "Big Brother" - Джино Бианкалана - Кристиана Канева - подарява богаташа, заедно с общото им куче. Риалити героят сподели в своя личен Instagram профил снимка с обяви, като една от тях всъщност е изготвена и закачена там от неговата половинка. От написаното на въпросния афиш става ясно, че лекарката е решила да подари кучето, което наскоро са си взели, заедно с неговите дрехи, панделки, храна, пелени и всичко необходимо за новите му стопани, както е написала в съобщението.

Освен това към изброеното дотук, тя е готова да даде безплатно и бонус под формата на малко ползван, но все пак в прилично състояние млад мъж, притежаващ автомобил Mercedes SL.

От снимката, която е приложила към предложението, се разбира, че има предвид своя популярен партньор, от когото  иска да се освободи.

Тя предлага още пари за бензин и нуждите на двамата, като е оставила телефон за връзка, на който всеки, проявяващ някакъв интерес, може да позвъни за повече информация, или направо да потвърди, че смята да се възползва от офертата.

Самият Бианкалана намекна, че причина за нейната шега е фактът, че очевидно обръща повече внимание на четириногото, което са си взели, отколкото трябва. Той уточнява още, че най-жалкото обстоятелство в цялата история е, че никой не се е обадил, за да ги вземе, при това даром.

Припомняме, че през август миналата година, след дълго отсъствие във виртуалното пространство, Банкалана публикува видео, разкриващо радостната вест, че с Канева очакват първото си дете.