0

А ктрисата Мартина Вачкова посети една от най-големите забележителности в Рим – фонтана Ди Треви, и седна на него. „Обикалям забележителности, не мога да говоря“, каза самата тя пред „Телеграф“, потърсена, за да разкаже повода за визитата си в италианската столица.

Монета

Усмихнатата Марта е в страната на пастата и пицата със своя приятел Юрий Дачев. Двамата споделиха кадър от красивия фонтан и вероятно са спазили традицията да хвърлят монетка в него, за да се върнат отново на това красиво място. „В любим град с любим приятел. Ще празнуваме, татко“, написа Вачкова под снимката си и допълни, че ще се срещне с българи в посолството в града. В Рим тя почете и паметта на баща си – актьора Григор Вачков, който е роден на 26 май. Почитателите й, освен че я заляха с комплименти, си спомниха за легендарния артист.

Марта и Юрий/

 Марта и Юрий/

Шедьовър

Мартина, освен красивите забележителности във Вечния град, обиколи и ресторантите. Подобно на фонтана, тя засне сладкарниците и заведенията, известни с най-вкусните тестени изделия и десерти. Актрисата успя да се разходи из Пиаца дел Пополо и да разгледа отвътре църквата „Санта Мария дел Пополо“, в която се помещават няколко шедьоври - картини и скулптури на Караваджо, Пинтурикио, Карачи, Рафаело, Бернини.