0

П евицата Тита отслабва със сандвичи и снаксове. Изпълнителката е на специален режим на хранене, който включва всякакви вкуснотийки, но приготвени по специален начин. В менюто на звездата има дори сладки неща.

Снакс

Свалих цели пет килограма за седмица, разказа изпълнителката пред „Телеграф“. Тя обясни, че целта й е да намали теглото си максимално, разбира се, спрямо нейния ръст и телосложение. “Идеята е да се чувствам здрава, пълна с енергия и добре в кожата си“, добави тя.

Режимът на Тита е изготвен индивидуално специално за нейните потребности от Енджи Касабие. По думите на Тита по този начин тя се снабдява с необходимите калории за деня, използвайки само здравословна храна.

“В менюто ми присъства и бургер, и сладко за учудване на всички. Но разликата е, че нещата, които хапвам, са  здравословни. Не напълнявам, а отслабвам. Чувствам се страхотно.” Похвали се певицата.

Сладкиши

Изпълнителката сподели поредица от видеа с феновете си в мрежата, обяснявайки подробно за всяко едно хранене през деня. Дори бургерите и сладкишите са от продукти, които не са калорични.  Закуската, вечерята и обяда си тя получава всеки един ден, а така спестява дори и време.  

*Автор: Василена Маринова