0

М еган Маркъл отказала да се събере с колегите си от сериала „Костюмари“ на Златните глобуси, пише Page Six.

Херцогинята на Съсекс била поканена да се присъедини към бившите членове на актьорския състав Патрик Дж. Адамс, Габриел Махт, Сара Рафърти и Джина Торес на сцената, за да представят победителя в категорията за най-добрата телевизионна драма, но не била на разположение.

„ОПЕНХАЙМЕР“ СРЕЩУ „БАРБИ“: Ето кой е големият победител на „Златните глобуси“ (ВИДЕО)

„Попитахме херцогинята, но ни казаха, че за съжаление тя има ангажимент“, каза източник пред Page Six.

Звездите от „Костюмари“, без Маркъл, се появиха, след като водещият Джо Кой се пошегува с принц Хари и съпругата му.

„Оказва се, че принц Хари и Меган Маркъл все още получават милиони долари за това, че не правят абсолютно нищо – и това е само от Netflix“, иронизира той.

НОВА ГОДИНА, НОВ СКАНДАЛ: Меган Маркъл скочи на Чарлз, забрани й да ползва привилегиите на монархията

Преди срещата им на сцената 54-годишната Торес разкри, че Маркъл не е част от груповия чат на актьорите, където те обсъждат скорошното продължение на сериала по Netflix.

„Когато разбрахме за продължението, започнахме да си изпращаме съобщения. Да, в момента в чата е лудница. Много е вълнуващо“, каза Торес пред Variety.

Попитана дали Маркъл, която играеше Рейчъл Зейн в шоуто от 2011 до 2018 г., е била в групата, тя отговори: „Нямаме нейния номер“.

Според източници обаче Маркъл всъщност поддържа връзка с някои от колегите си. Смята се, че тя все още е приятелска с Рафърти, която изигра Дона Полсен, както и с Адамс.

НИКОГА ПОВЕЧЕ: Меган Маркъл не иска да стъпва във Великобритания

Междувременно Адамс, който изигра екранната половинка на Маркъл Майк Рос, говори за планове за спин оф на „Костюмари“ на червения килим на Глобусите.
„Това е шоу от вселената на „Костюмари“, каза Адамс.

Запитан дали Маркъл може да се върне, той каза: „Разбира се. Майк и Рейчъл в Сиатъл. Те трябва да дойдат в Ел Ей, трябва да поправят някои неща“, сподели той за потенциалната сюжетна линия.