0

Ф илип Киркоров тръгна отново да се жени, този път за 15 години по-млада от него, твърдят медии отвъд Черно море.

След като се разведе през 2005 г. с 18 години по-възрастната от него звезда Алла Пугачова, Киркоров не е влизал в официални отношения с друга жена. Според признание на самия певец от две години той е влюбен и намира щастие в живота си. Избраницата му се казва Татяна, а фамилията й е Мур, но из социалните мрежи се подвизава и като Тур, затова някои от медиите я изписват и така.

Предложение

Предложението за брак станало в края на ноември в антрето на киносалон. След като гледали заедно филм, Киркоров паднал на колене и поискал ръката на Татяна. Тя се усмихнала, но руските медии не споменават да е приела.

Филип и Татяна в редките си публични появи

 Филип и Татяна в редките си публични появи
Instagram

Официалното предложение е трябвало да стане след ВИП парти, известно по-късно като голата вечеринка на инфлуенсърката Ивлеева. Там гостите е трябвало да дойдат облечени по бельо или поне леко разголени. Злополучното парти обаче се превърна в най-големия скандал в руския шоубизнес, сравняван с лов на вещици и открито гонене на тези, които не прокламират гръмогласно съгласие с официозната линия. На вечеринката масово са присъствали гейове и трансджендъри, които веднага се похвалили из социалните мрежи, а в Русия е забранена гей пропагандата. А един рапър се появил само по чорап и в опит на двама трансджендъри да го приклещят и да му правят любов с тази част от него, която била обвита от чорапа, той избягал панически. Но след това момчето бе нарочено, арестувано за 15, после за още 10 дена и сега ще го пращат на фронта, въпреки че има според твърдения на пресата несъвместими с това заболявания. Та Киркоров, който се показа на въпросната вечеринка само по черно бельо и прозрачни дантели, също пострада главоломно. Определян от руската преса като най-голямата звезда на тази страна, Киркоров само за няколко дни е загубил над 50 млн. рубли, това са над 1,02 млн. лева.

РУСКИ СОДОМ И ГОМОР: Путин наредил репресии срещу „развратения“ московски елит (СНИМКИ)

Всичките му концерти бяха отменени. Наложи се по спешност да преснимат участията му в новогодишните програми на телевизиите, заменяйки го с други изпълнители или направо го изрязаха от тях. Самият Киркоров дари хонорарите си от новогодишните тв участия за пострадалите от украинските удари в Белгород.

Киркоров се опита да обясни, че е влязъл едва ли не в грешната врата и само за няколко минути е бил на партито, но като видял какво има там, веднага избягал. А бил облечен по воали и бельо, защото идвал от партито на Долче и Габана, което дали няколко часа по-рано.

Бягство

Тези дни Киркоров пя в Дубай и това бе първата му изява след злополучната вечеринка. Там Филип дръпна и прочувствена реч, в която обясни, че само руснаци могат по подобен начин да купонясват, защото имали широки души. Сънародниците му обаче нещо не успяха да се умилят от тези му думи.

В същото време руските медии вече започнаха и да го обиждат. Наричат го самонадеян българин, като това определено има силно негативно значение. И започнаха да твърдят, че сам се бил провъзгласил за крал на поп музиката.

Колегата му Олег Газманов пък отрито го нарече гей и попита дали някой вярва в противното. Други спретнаха подписка и поискаха да му се отнеме званието за народен артист на Руската федерация. От офиса на президента обаче обясниха, че няма да го направят. Руски съюз за авторски права отправи иска за милиони, като твърди, че Киркоров не си е плащал отчисленията на много композитори и текстописци в продължение на години.

Самият Киркоров плати 12,3 милиона рубли данъци, които бе отложил и се правеше на разсеян да не погасява.

Заговори се, че Киркоров ще бяга в чужбина. В Обединените арабски емирства има много рускоезично население – някои живеят там, други идват на екскурзии. Но В ОАЕ се печелят много по-малко пари от концерти, отколкото това би било в големите градове на Русия, където билетите са в пъти по-скъпи, а и залите са доста по-големи.

Дали Филип ще се върне в България, където е роден, остава друг въпрос. Но той може да отлети и за Щатите, където във Флорида има разкошна вила. Или да заживее в Израел при Алла Пугачова и сегашния й мъж Максим Галкин.

Дупка

Факт е обаче, че злополучната гола вечеринка може да обърка и личния живот на Киркоров и тотално да попречи на плановете му да се ожени за Татяна. Самият той заяви преди няколко дена, че в момента е в черна дупка и се чувства отвратително. Само Татяна била в състояние да го спаси и извади от тази дупка. Някои казват, че точно сега щяло да се разбере дали любовта на двамата е взаимна и достатъчно силна, за да издържи и на това предизвикателство. По най-смелите прогнози Киркоров може да започне отново да изнася концерти в Русия не по-рано от пролетта, но повечето наблюдатели са скептични, че ще има този шанс тогава.

А Татяна Мур е вдовица с две деца. Миналата година дъщеря й стана студентка, а синът й тръгна в първи клас. Родена е в Магаданска област. Работи като мениджър на една от големите зали в Москва и продуцент на успешна музикална компания. Тя е на 41 години, а Филип е на 56. Той изглежда много влюбен, а Татяна досега успешно е държала медиите от себе си, но дали и сега това ще продължи, се питат познавачите.