0

Т ейлър Суифт успя да скара две държави и да предизвика международен скандал.

СТРАШЕН ЕКШЪН: Обвиниха бащата на Тейлър Суифт в нападение над папарак

Певицата е една най-големите звезди в света, така че няма да е шокиращо, че тя може да даде начало на конфликт между две суверенни държави и всичко това заради мястото, където ще е следващият уикенд.

КАТО ВЕЩИЦА: Тейлър Суифт изби кралското семейство!

В момента изпълнителката е в Сингапур, където приключи три от шестте си концерта. След като приключат и следващите три тя ще трябва да напусне региона.

Скандалът се развихри, след като стана ясно, че била сключена сделка с посредничеството на сингапурските власти, че Тейлър няма да изпълнява на други територии в региона, което прави Сингапур задължителна дестинация за пътуване за феновете ѝ в Азия. Откакто започна нейното турне, много държави я каниха да им гостува, защото се доказа, че където тя направи концерт икономическите показатели скачат.

Властите във Филипините обаче се противопоставиха на тази сделка, като обвиниха правителството на Сингапур в недобросъседки отношения.

Гърми нов СКАНДАЛ с Тейлър Суифт, колега й скочи брутално, обвини я в сатанизъм!

Филипинският политик Джоуи Салседа призовава министерството на външните работи на своето правителство да протестира срещу безвъзмездната помощ, за която се твърди, че е дадена на Суифт, за да запази ексклузивната сделка със Сингапур.

Салседа каза на местна медия, че правителствата трябва да са в добри отношения, така че според него това е много болезнено предателство от страна на сингапурското правителство.

ДО ДЪНО: Тейлър Суифт се пропила заради бившия!

Министър-председателят на Тайланд Срета Тависин подкрепи твърдението на Салседа.

Пред Sky News каза, че попитал компанията, която седи зад турнето на Суифт, защо тя не може да дойде в неговата страна, а от компанията му разказали за ексклузивната сделка със Сингапур.