0

А ктрисата Милица Гладнишка има удивително чувство за хумор и го доказва постоянно.

Талантливата звезда, която е известна и с дублажа на филми, музикалната си кариера и със специалните стендъп представления, които изнася, този път каза уникален лаф, който вярваме, че ще стане изключително популярен.

„Розова маруля! Недей! Боже, Господи, недей! Спри ме, спри ме!“, с усмивка казва Милица пред камерата на NOVA, докато си похапва хапки с месен деликатес.

Какво пожела Ненчо Балабанов за Новата 2024 г.? Вижте! (ВИДЕО)

Това издава бекстейдж видео, заснето по време на работния процес по записите на специалното издание „Гала вечер на NOVA”, с което телевизията поставя впечатляващ финал на 2023 година на 31 декември от 22:30 ч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vbox7 (@vbox7official)

Припомняме, че разкошната Милица и друг път се е шегувала с апетита си. Преди време тя беше качила снимка на чиния, преливаща от вкусни сандвичи, в профила си в Instagram с текст:

„До всички, които ПИШАТ, ЧЕ СПАЗВАМ ДИЕТИ, ЧЕ ПИЯ ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ЧЕ СЪМ ОТСЛАБНАЛА.... ЕМИ, НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ!!!“
Militsa Ivanova Gladnishka (@militsa_gladnishka) • Instagram photos and videos 

А какво да очакваме още в новогодишната вечер от ефира на NOVA? 

Програмата наистина ще е забележителна.

Ексклузивно видео! Ето как посрещат Нова година Коцето и Божинов

Водещи на специалното издание „Гала вечер на NOVA” ще бъдат емблематичната Гала, а неин партньор ще бъде известният футболист и любимец на публиката Валери Божинов.

Наред с Гала и Божинов, блясък в шоу програмата ще добавят талантливите артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти. 

С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и още от най-любимите български изпълнители –  Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин. 

Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания.

Божинов в края на 2023 г.: От Новата година очаквам да е като старата, само че нова

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу. С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България.

Насладете се на празничните часове в компанията на NOVA!