0

Н осителката на титлата „Мис България Свят“ Вероника Стефанова е получила втори годежен пръстен от своя любим мъж Филип. „Подари ми го на Бъдни вечер, след като си загубих първия“, разказа самата тя в 75-ия епизод на „Мачкаст“.

Дата

Вероника Стефанова сподели още, че преди да получи втория пръстен, случайно си е намерила и първия, така че вече си има два. Каква е цялата история и къде го е открила, можете да слушате и гледате в нашия подкаст. На въпроса мислят ли за сватба, Вероника отговори, че мислят, но засега нямат дата. Вече няколко пъти мислели да организират тържество или през май, или през септември. Но плановете се променяли - както се шегува тя, или била бременна, или тъкмо родила. Красавицата издаде обаче, че вече няма да го мислят отдалеч за дата, а когато го почувстват, ще го направят просто.

Мис България Вероника Стефанова пред "Телеграф": Сбъднах детската си мечта да бъда балерина

Стадион

В „Мачкаст“ блондинката разказа и как като ученичка е бягала от училище, за да ходи на мачове на любимия отбор ЦСКА. Вече не ходи толкова често на стадиона, не е успяла да отиде и на последния мач. В момента красавицата е концентрирала цялата си енергия в отглеждането на двете си прекрасни момичета, салона за красота, модните ангажименти, ученето и, разбира се, щастливия семеен живот с Филип.