0

Н осителката на титлата „Мис България“ за 2020 г. Венцислава Тафкова развя бюста си в Дубай. Повод за воаяжа бе 24-тият й рожден ден, който отпразнува на 12 декември, а почивката бе подарък от семейството й, призна пред „Телеграф“ самата тя.

Сутиен

Пловдивчанката изпоти социалните мрежи с кадрите си от пустинята, където на преден план е изпъкнал апетитният й бюст. Заради това нейни зложелатели пуснаха слухове, че са я арестували и глобили за непристойно поведение. „Няма нищо такова, дори забележка не са ми правили, навсякъде ми се радваха и ме поздравяваха. А и не съм била гола, нито по сутиен - бях по бански и с риза“, коментира пред „Телеграф“ Венцислава. 

Instagram

Камила

Тя е решила вместо с гадже да отиде да празнува с приятелка. Въпреки това не се оплаква от липса на ухажори. „Много съм впечатлена, че там не делят хората на бедни и богати. Запознах се с дубайски милионер, който започна да ми се кланя, още като ме видя. А от ресторанта ми направиха изненада, като ми подариха торта със свещи и ми изпяха „Хепи бърдей“. За пръв път бях и на сафари, качих се на камила, незабравимо преживяване“, сподели още Тафкова.