0

С танислав от Hell's Kitchen на ръба да духне от сватбата си. Това разкри самият той в предаването „На кафе“ по NOVA.

Преди 2 седмици риалити звездата и дългогодишната му половинка гримьорката Божидара сключиха брак в Обзор. Стресът покрай сватбата обаче явно не понесъл на победителя в кулинарното предаване, който точно преди началото на церемонията се разколебал за момент за решението си да сключи брак.

КОЙТО ГО МОЖЕ, СИ ГО МОЖЕ: Станислав си прави сам тортата за сватбата

Преди да започне ритуалът двойката била заедно с кумовете си в хотелската стая. "Станислав сякаш беше изпаднал в някакъв транс, дума не обелваше", разказва Божидара. Тя го питала дали е добре, всичко наред ли е, иска ли да пийне шампанско, а той стоял и продължавал да гледа в една точка. "След малко излезе от стаята и застана на терасата без нищо да каже. Хвана се за парапета и продължи да гледа в нищото.“, разказа още избраницата му. Станислав добави, че докато стискал парапета си мислел: „Сега ако изляза през вратата и се кача на колата и директно си тръгна какво ли ще се случи.“ „Сватба щеше да има при всички положения.“, контрира го обаче Божидара.

ЩАСТИЕ: Станислав от „Хелс Китчън“ вдига сватба в събота (СНИМКИ)

Двойката сподели още, че са мислили да увеличат семейството си с още един член.

„Обмисляли сме го, както всяко едно младо семейство. За момента ще изчакаме, не бързаме, защото имаме доста ангажименти. Имаме си и вече и наше общо жилище, за което трябва първо да помислим, да си го стегнем и след това вече може да мислим за деца“, отбеляза Станислав.

СМЕНЯ ЛИ ПОПРИЩЕТО? Станислав от „Хелс китчън“ взе тапия за висше

Победителят от Hell's Kitchen Станислав Иванов пред "Телеграф": Посвещавам тази победа на баща ми

СТЯГА ПЛОЧКИТЕ: Станислав от „Хелс Китчън“ тренира с пожарогасител (СНИМКА)