0

- Джулиана, вие сте една от най-колоритните и усмихнати участнички в шоуто „Като две капки вода“ тази година. Дълго ли мислихте, преди да приемете предложението за участие?

- Честно казано, мислих, защото наистина музикалното ми образование много ми помага, но все пак едно е да свириш на пиано, а съвсем друго да пееш. Двете неща нямат нищо общо. В момента, в който приех, веднага тръгнах на уроци по пеене. Цяло лято ходих при вокална педагожка и мога да кажа, че много ми помогна. Така че аз не се подготвям само сега за всеки образ, а започнах подготовка за цялостното ми участие още през лятото.

Instagram

- Вече шоуто е в разгара си, как се чувствате вътре и доволна ли сте от представянето си?

- Много е хубаво, има страшен адреналин, но в същото време е много трудно и отговорно. Както каза Фънки, не е хахо-хихи, а е страшно много работа. Не е просто пеене, не е само танци, това  е някаква страшна съвкупност и също така целия този адреналин да го овладееш. Наистина е доста сложно, но си заслужава емоцията.

- Това не е ли най-трудно, да овладеете адреналина на сцената?

- На първия лайф ми изтръпнаха целите зъби. Не си чувствах нито устата, нито ченето. Тогава отидох при Влади Зомбори и му казах: „Вие, актьорите, изтръпвате ли, когато се качите на сцената, че на мен ми изтръпнаха зъбите и ме е страх дали всичко е наред, че си ги правих миналата година и да не се случи нещо“ (смее се). Той ми отговори да съм спокойна, че е нормално. На тях им изтръпвали крака, ръце. Влезеш ли в асансьора, адреналинът, който те обзема, не може да се опише, то това трябва да се изживее.

- С кого от участниците успяхте да се сприятелите и има ли човек, с когото все още не може да комуникирате?

- Вече сме като едно голямо семейство. Истината е, че в началото ме беше леко страх от Наско, защото той беше по-дръпнат и студен към мен, както и Панайот. Кой знае какво са си мислили за мен - плеймейтка, конкурси. Сега обаче много си говорим и си симпатизираме. Лично на мен много ми харесва Елена. Всеки път си давам точките на нея. Първо, тази жена има уникална положителна енергия, а второ, много се старае. Елена и зад кулисите е дива, щура и много слънчева. С Иво Аръков също много си говорим и си имаме обща тема - за децата. Той също е с малко дете.

,  

 ,  
Instagram

- Вкъщи как приемат участието ви, кой е най-голямата ви подкрепа?

- И майка ми, и мъжът ми. Има случай, в който Теодор пътува само за лайфа. Примерно свършва работа, тръгва от Пловдив, идва да ме подкрепи и после си се прибираме двамата. Майка е много горда с моето представяне. Разказва на всички, на целия квартал. След лайфа винаги ми звъни да обсъдим къде съм сгрешила, кое е било хубаво. По един час разбор на образа ми правим по телефона след предаване (смее се). Майка ми казва също, че бебето ми е страшен фен и като ми чуе гласа в Капките, направо ще събори кошарата - скача, пее, блъска си главата, много му харесва.

Instagram

- А Давид следи ли изявите ви и харесва ли как се представя мама?

- Когато съм на лайф, той е при Илиян, и когато го питам дали ме е гледал, той ми казва: „Не, мамо. Тате не ми пуска да те гледам“. Което ме натъжава, но аз мисля някой път да го заведа на лайф. Малко се притеснявам само дали ще издържи 3 часа, но смятам, че ще му е интересно, защото той много разбира и си има мнение.

- Има ли артистични заложби Давид?

- Много големи. Много е артистичен. Имам едно видео, в което имитира как свири на китара, с шапка, очила, вдигнал е единия крачол, другият е пуснат. Според мен го е видял някъде и сега имитира, но е много артистичен и му се отдава. Въпреки че Илиян иска да го прави фитнесджия и го кара да вдига гирички, тези неща не го влекат засега. Той е точно като мен, дай му танци и песни.

Аз на 3 годинки съм се правила на индийка. Карала съм сестра ми или сама съм си слагала червена точка между очите, увивала съм си хавлия на главата и съм започвала с имитациите.

Instagram

- Има ли образ в предаването, от който ви е страх?

- От сегашния образ много ме е страх. От няколко дни само го мисля. Мерилин Менсън. Представете си ме мен - аз с всичките ми награди за красота и Менсън... Нищо общо. Как ще се кривя там, плези се. Той е като излязъл от отвъдното, като филм на ужасите. Така искам да ми се падне някоя секси жена - ще ми е много приятно и лесно за правене. Като цяло мъжките образи са си предизвикателство за мен и не заради пеене, защото аз имам много нисък глас, а заради самата стойка, начина на ходене, на движение. Много ми е трудно да имитирам и някой, който е по-пълен, защото трябва да докарам една тромава походка, която ми е доста сложна.

- Кое най-много ви харесва и радва от цялото предизвикателство, наречено „Като две капки вода“?

- Това е предаването, в което всеки може да бъде всеки. В реалния живот няма как да ти се случи това. Капките може да сбъдне всички фантазии и илюзии. Давам всичко от себе си, за да се представя добре, но за мен най-важното е да се забавлявам както аз, така и хората, които ни гледат. Като си пуснат телевизора, да се смеят и да се отдадат на емоция. Оценките не са ми фиксидея. За мен ми е важно хората, като ме срещнат на улицата, да ми се усмихнат и да ми кажат: „Ей, много се смях на образа на Тони Дачева. Цяла седмица ми е в главата и ме забавлява“. Това е нещото, което ме усмихва и мен. Много се кефя. Снощи бях на пиано бар и идват, стискат ми ръката, поздравяват ме. За мен това е единствено и незаменимо.

- Знаем, че сте от хората, които обожават да пътуват по близки и далечни дестинации, но сега е невъзможно. Планирате ли, след като приключи предаването?

- Планувам да пътуваме с децата. Нещо близко - Гърция или Турция. Пътуванията много ми липсват, дори едни мои приятели ми звъняха да ни канят във Франция, но няма как да стане, защото имам и репетиции, и лайф, и ми е невъзможно. Аз, като не съм нито певица, нито актриса и цяла седмица се подготвям - ходя на актьорско, та танци, ако го изисква образът, и на пеене 3 пъти седмично. Засега няма как да мръдна, но лятото мисля нещо купонджийско тип Ибиса или Миконос.

- След като разказахте как за малко да си осиновите африканче, излязоха доста публикации, че искате трето дете. Планирате ли го?

- На този етап не, но в момента едвам се оправям с другите две. Не е въпросът само да ги родиш. Изисква се много грижа, много възпитание. Много пъти Давид ме дърпа за крака и ми казва: „Искам с мама“. Те са малки и не разбират, че има места, на които няма как да водиш деца, като на репетиция за Капките например. Така че, ако има трето дете, означава, че няма как да изляза от вкъщи, а на мен ми се излиза (смее се). Така че за момента не мисля за трето дете. Все пак съм на 32 и вече имам двама прекрасни синове. Не казвам, че няма да се случи в бъдеще, но има време. Засега искам да си поживея и да работя.

Instagram

ТОВА Е ТЯ:

*Джулиана Назар Абдул Гани-Гецова е български модел, риалити звезда и инфлуенсър

*Родена е на 21 февруари 1991 г. в Ракитово

*Завършва Музикалното училище с пиано, дипломира се с отличие по специалността „Икономика на туризма“. Завършва магистратура „Управление на европейски проекти“

*Носител на титлите Best erotic model 2012, „Мис Силикон 2013“, „Мис Тунинг 2014“, „Секси модел на годината 2016“

*Автор е на стихосбирката „Мъжете са боклуци, но не можем без тях“

*Има двама синове - Давид и Кай