0

"Мисис България 2020" Миника Николаева, която отпадна злощастно от "Игри на волята" сезон 5, заради контузията, получена при опит да премине през "Люлката на смъртта", изригна брутално срещу бившия си съплеменник от Старейшините Мартин и решението му да се обърне срещу нея, пращайки я на елимиционна битка.

Последователите на Мони в социалните мрежи я затрупаха с въпроси, включително за скандала им с Елвиса, който се видя, че си е подсигурявал дружба с нея, но впоследствие е обърнал палачинката.

"Относно скандала, мисля, че това е типично за него, той играе социалната игра и се видя какъв подлец, лицемер и "мъжкар" е!", каза миската по адрес на Мартин. И подчерта също така: "Определено научих още един важен урок - когато съм сигурна и уверена в себе си - да не позволявам на манипулатори и комплексари да ми вменяват чувство за вина и по този начин да се съмнявам в правотата си. Всички видяхме кой е истинския "мъж" в тази коалиция и кой държи на думата си! Има и такива жени, които са повече мъже от мъжете.". На въпроса почувствала ли се е гадно, когато Мартин я е обидил, че е глупава пък, Мони отвръща: "Разбира се, беше ми! Още повече, че моето ниво на възпитание не ми позволява да обиждам хората и да давам оценки кой каъв, без да ги познавам лично и да знам какво ги провокира да се държат по даден начин.".

Instagram

От диалога с феновете на "Мисис България" стана ясно още, че при инцидента на Арената, който я прати у дома, китката й не е била просто изкълчена или навехната, а брутално счупена, при това на три места. Цял месец Мони била гипсирана, а рехабилитациите по раздвижването на ръката й продължавали и до момента. Въпреки че китката й била деформирана, тя не мислила да се подлага на операция сега.