0

Л юбимата шотландска клепоуха котка на Тейлър Суифт, известна като Оливия Бенсън, е третият най-богат домашен любимец в света, според нов доклад от All About Cats. Пухкавото животно е събрало впечатляваща нетна стойност от 97 милиона долара.

Пред Оливия Бенсън се нареждат само котката инфлуенсър Нала с богатството от 100 милиона долара и Немската овчарка Гюнтер VI, която е собственост на италианска медийна компания. Кучето се радва на богатство от 500 милиона долара и огромно луксозно имение.

Списъкът е направен с помощта на анализи на Instagram и потенциалната заплата на домашния любимец за публикация в социалните мрежи. През 2020 г. Суифт публикува снимка на Оливия, излегната на дивана, която събра повече от 2 милиона харесвания на страницата й в Instagram.

След Бенсън в списъка на най-богатите домашни любимци бяха кучетата на Опра Уинфри Сейди, Съни, Лорън, Лейла и Люк с 30 милиона долара; померанът Дфифпом с 25 милиона долара; котката на покойния на Карл Лагерфелд с 13 милиона долара; и кучето на покойната актриса Бети Уайт с богатство от 5 милиона долара.