0

П о 20 лв. се продават пропуските за сръбската фолкзвезда Цеца Величкович в Благоевград. Билетите за най-голямото музикално събитие в Югозападна България South West Festival вече са в продажба.

Балкан

Тази години фестивалът в Благоевград е посветен на балканската музика и е под мотото Balkan Edition. Дългоочакваните концерти на легендарните балкански звезди Деспина Ванди и Цеца Величкович ще бъдат на 8 и 9 септември в парк „Македония" в града. Сигурно е, че ще бъде много горещо за меломаните и почитателите на балканската музика.

Изненади

А организаторите обещават и други музикални изненади от най-обичаните изпълнители у нас. Цената за стандартен билет за всяка една от вечерите е 20 лева, а за Golden circle – 50 лева. За деца под 12 години концертите са безплатни. Билети могат да се купят онлайн на eventim.bg, на касите на ОМV в цялата страна, на касите пред зала „П. Яворов", както и в Информационен културен център (до зала „22 септември") в Благоевград. Фестивалът се организира от „Арт стейдж енд фест" и община Благоевград.