0

Х оливудският актьор Джордж Клуни призна, че се чувства засрамен от съпругата си.

Клуни е свикнал да играе втора цигулка, когато е с ослепителната си съпруга Амал Клуни. Двамата минаха по червения килим на новия му филм „The Boys in the Boat“, където Амал бе заслепително облечена в жълта рокля на Версаче и още по-ослепителни бижута от Картие.

КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО: Децата на звездите пробиват с лекота в шоубизнеса

„Тя се изтупва“, каза Клуни пред ET. „Аз винаги се срамувам, защото нося нещо, което съм обличал около 1000 пъти“, добави той.

Getty Images

Гордият съпруг се пошегува, че се чувства „пренебрегнат“ от вниманието, което получава Амал.

ДЖОРДЖ КЛУНИ скри жена си от папараци в Лондон (ВИДЕО)

„Сега цялата ми кариера е сведена до плюс един“, шегува се той. „Преди няколко години трябваше да се представя като „съпругът на Амал Клуни“, добави Клуни.

Що се отнася до това дали Амал има думата в новия му филм, Джордж се шегува за нейното участие. „Не исках да го казвам, но сега, когато го споменахте, тя режисира филма“, каза той. 

Getty Images

И докато Джордж се занимава със сериозни драми в скорошната си режисьорска кариера, той отделя време и за малко забавление. Тази година той се завърна за кратко, за да играе Батман в епизодична роля във филма „The Flash“ с Езра Милър.

ГОЛЯМА ЧЕСТ: Джо Байдън награди Джордж Клуни с отличие "Кенеди"

Що се отнася до това дали феновете могат да очакват по-трайно завръщане към него в ролята на Брус Уейн, Джордж заяви: „Не мисля, че има достатъчно наркотици в света, за да се върна към Батман. Беше забавно да го направя, защото беше за кратко“.