0

Г олемият финал на турнето на Лили Иванова – на 14 декември в „Арена 8888 София“, ще звучи на живо в цял свят, съобщават от 7Arts.

ИЗНЕНАДА: Лили Иванова с кардинално решение! (СНИМКИ+ВИДЕО)

По думите им вечерта ще бъде незабравима – не само за зрителите в залата, но и за всички българи по света, благодарение на иновативната българска стрийминг платформа за изкуство 7Arts. За първи път феновете ще имат възможността да гледат събитието на живо, в реално време, независимо къде се намират. Закупилите виртуален билет ще могат да се насладят на концерта от телефон, таблет, лаптоп или телевизор, в рамките на 48 часа от началото му.

На сцената до Лили Иванова ще бъдат музикантите на LI Orchestra. Концертът ще бъде съпроводен и от оркестъра на Софийската опера и балет под диригентската палка на Константин Добройков, а Ангел Дюлгеров ще влезе в ролята на музикален продуцент и аранжор. На сцената ще се качат над 80 човека. 

В LI Orchestra са Орлин Цветанов – цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери – китара, Росен Ватев – ударни, и Христо Михалков – бас китара, както и вокалното трио LaTiDa. Творческото оформление на концерта е възложено в ръцете на Марвин Дайтман – шоу продуцент, работил със световните звезди Роби Уилямс и Мадона. От 15 години той отговаря и за шоу програмите на песенния конкурс „Евровизия“.