0

Д жеф Безос има достатъчно място за известните си приятели на борда на своята мегаяхта за 485 милиона долара.

Миналия уикенд 60-годишният милиардер беше сниман да се препича на слънце в Сардиния, Италия, заедно с годеницата си Лорън Санчес, Кейти Пери, Орландо Блум, Леонардо ди Каприо и модела Витория Черети.

Звездната компания слезе на брега с една от по-малките лодки на Безос, за да обядва в луксозен морски курорт, преди да се върне обратно към масивната мегаяхта, кръстена „Кору“.

Основателят на „Амазон“ бе облечен удобно за вечерята, като носеше сини шорти, черна риза с яка и слънчеви очила.

Междувременно 54-годишната му годеница привлече погледите с дълбоко изрязано дантелена рокля, облечена върху черни бикини. Двамата с Безос се разходиха боси по пясъка.

49-годишният Леонардо ди Каприо и Джеф Безос са „наистина близки приятели“ от години, разкрива източник пред Page Six. Те често са на почивка заедно и намират „общи позиции в борбата срещу изменението на климата и тяхната ангажираност в екологичния активизъм“.

Гаджето на Лео, с която той излиза от миналата година, също изглеждаше в топли отношения с милиардерската двойка.

26-годишната италианска красавица Витория Черети бе снимана небрежно готина в червено-бяла пола с животински щампи и семпъл бял потник. Тя носеше още цветна чанта, изящни слънчеви очила и черни сандали с каишки.

Докато повечето от групата се опитваха да бъдат незабелязани, Орландо Блум изглеждаше като да не му пука и се хвърли първи във водата. Звездата от "Карибски пирати" показа шкембето си през незакопчаната си бяла риза, комбинирана с оранжеви бански.

Неговата годеница Кейти Пери впечатли папараците с цветна мини рокля. 39-годишната изпълнителка на “Woman's World” допълни бляскавата визия с подходящи розови слънчеви очила и огърлица от миди.

47-годишният Блум и Пери, които започнаха едномесечната си ваканция във Франция, също бяха на почивка с Безос и Санчес по това време миналата година.

Безос и Санчес прекараха по-голямата част от лятото си, пътувайки из Европа на огромната 127-метрова яхта, предлагаща място за 18 гости.

Влюбените гълъбчета започнаха летните си приключения в Гърция заедно с Ким Кардашиян, преди да отплават за Италия.

Жената до Безос е дипломиран пилот на хеликоптер. Тя често е забелязвана да пилотира вертолета на яхтата.

Мегаяхтата „Кору“ е започната да строи през 2018 г. и е завършена миналото лято. До голяма степен се смята за най-високата ветроходна яхта в света, с височина 70 метра.

Луксозният кораб има три външни палуби, два плувни басейна, кино, няколко салона и множество бизнес зони