0

Б рад Пит и приятелката му Инес де Рамон бяха на косъм да се сблъскат с Анджелина Джоли по време на 81-то издание на филмовия фестивал във Венеция.

СЪВСЕМ СЕ РАЗПУСНА: Анджи дели младо гадже с друга, не ѝ пука! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Холивудският секссимвол Пит най-накрая потвърди връзката си с приятелката си Рамон след повече от година, като минаха по червения килим на събитието. В същото време бившата му Анджелина, е една от големите звезди заради премиерата на филма й „Мария“ за голямата оперна певица Мария Калас.

Пит присъства на звездното събитие в сърцето на Италия с близкия си приятел Джордж Клуни и съпругата му Амал Клуни. Те присъстваха на прожекцията на филм „Вълци“, в който Брад и Джордж отново играят заедно. Филмът на AppleTV+, режисиран от Джон Уотс, събира отново Пит и Клуни, които преди това са работили заедно по проекти като филмовата трилогия „Бандата на Оушън“.

Връзката между Брад и Инес - която преди това беше омъжена за актьора от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, започна през 2022 г., но чак сега беше официално потвърдена на червения килим във Венеция. Източник каза пред списание People, че младата брюнетка прави Пит „много щастлив".