0

Е дин от най-известните български футболисти Бладой Георгиев разкри дали има жена до себе си!

В интервю за подкаста на „Мач Телеграф“ - „МачКаст“ Георгиев каза: "Вестниците пишат, четете ги, нали им вярваме. След като казвам „Щастлив съм“, то се подразбира".

Футболистът обясни още, че не знае защо вече 15 години е сред най-обсъжданите личности в българските медии. „За грешките ми съм си признавал. Дори да съжаляваш за нещо, то е свършило. Аз нито излизам някъде. Знаете, нито пия, нито пуша, нито ходя по дискотеки“, каза той.

Георгиев добави също така, че животът му е толкова интересен, че трябва да се направят книга и филм за него и разкри кой иска да го играе: „Сам ще се играя. Аз съм се пробвал в няколко филма. Ето, миналата година бях в театъра - „Спанак с картофи“. Чувствах се прекрасно, може би, защото е ново, непознато. Интересно ми беше. Участвах с трима много добри актьори – Иво Аръков, Анди и Кирил Евтимов. То самото им присъствие, те кара и ти да се почувстваш като актьор“.

'Но знаете, че хейтът е на първо място. Без да са го гледали представлението коментират. И аз чувам, че много актьори казват: „Ама кой е тоя излязъл на най-голямата сцена, без НАТФИЗ, без нищо“. Абе хора, аз не искам да ви взимам хляба, спокойно. С Кирил Кирилов, един от най-добрите продуценти в България, с Кирил Евтимов, аз го познавах. И се разбрахме за две минути. Така стана всичко на шега. Получаваше се, но се почна злоба, завист. Ролята ми беше 5-6 минути. Аз не мога да уча тези текстове. Винаги съм ги питал: „Как бе хора, учите тия текстове“. И те: „Еми, както ти риташ топката“. Всеки си е роден за нещо. Бих участвал и в киното. Аз участвах в един филм, пак с Куката. За тази сцена съм седял от сутринта. Добре, че беше Мариан Вълев, та ме спря да си тръгна. Хора, вие тука за 1 минути, седите 1 ден. Аз си тръгвах десет пъти. В тази сцена ролята ми беше 15 секунди. Аз бях някакъв мафиот с пура. Не им е лесно и на тях“, каза още популярният футболист.