0

С ръбската звезда Цеца Величкович развя българското знаме на голяма сцена в Морската гара Бургас, където пя за първи път в събота вечерта.

Изпълнителката отново показа невероятна визия с екстравагантни обувки с цветя, а на топформата й се насладиха всички почитатели, дошли още от ранния следобед, за да заемат челните места пред сцената, видя на място „Телеграф“.

Хитове

„Много ви обичам“, каза от сцената звездата на сръбската музика, държейки знамето. А след това го наметна на себе си като шал до края на изпълнението си. На сцената тя изпя едни от най-големите си хитове, сред които Trepni, Beograd, Kukavica, Zabraneni grad и много други. Публиката не спря да пее през цялото време заедно с любимата балканска изпълнителка. Красивата сръбкиня отново изглеждаше чудесно на сцената. Тя бе облечена в изчистена зелена рокля, вързана коса на кок и интересни обувки, които най-вероятно са правени по поръчка. Началото на концерта дадоха музикантите от българската Theatrobend.

Полет

Изпълнителката пристигна в България с частен самолет, в който пътуваше беквокалистката й Милияна Митич и още няколко човека от екипа й. Двете жени споделиха снимки от полета си. Малко след концерта, когато отново се качиха в него, Милияна побърза да снима нощния Бургас отвисоко и с това разкри, че Цеца не е останала да спи на родна земя, а директно се е прибрала в Белград.