0

П леймейтка Джулиана Гани продължава да изумява аудиторията си. След официалното обявяване на бременността й, Джулката хвана полицая и тръгнаха на училище за родители при д-р Щерев. Самото училище се заплаща като е разделено на три модули, като всеки от тях струва 100 лева, а присъствието на таткото е безплатно. 

То е разделено на подготовка за раждането, кърменето и грижите за новороденото. Както е известно Джулката вече има един син Давид, които е на 3 години. 

Преди броени дни Джулиана качи снимка на половинката ѝ Теодор и сина ѝ Давид, но хейтърите не пропуснаха да го отбележат, казвайки, че това е много грозно, детето си има баща и дали ти го обичаш или не – няма никакво значение.  После се оплакваш, че разни моралисти те съдят.“ 

Плеймейтката не пропусна да отговори на това откровено мнение, но за жалост се изпусна и с важната новина за пола на бебето: „ Важно е кой го гледа и се грижи за него. Теодор обожава Давид и още повече, че е и баща на неговото братче“. Но дали чаканото бебе е момче или момиче, все още Плеймейтката не е обявила официално. 

.

 .