0

П о случай Международния ден на жената - 8 март, Народният театър „Иван Вазов“ пуска в продажба на цена от 8 лв. билетите за всички представления от репертоара на театъра, програмирани до края на месец март. Кампанията ще бъде активна единствено на двете каси на театъра от 9.30 до 19.30 ч., като от трупата предвиждат през целия ден да има опашки.

Афиш

В афиша на Народния този месец зрителите могат да гледат най-новите представления, превърнали се в хит - „Моби Дик“ на Диана Добрева, „Хага“ на Галин Стоев, „Бурята“ на Робърт Уилсън и „Народът на Вазов“ на Диана Димитрова. На сцената ще имаме възможност да се насладим и на едни от най-обичаните - „Идеалният мъж“, „Великденско вино“, „Любовникът“, „Синът“, „Богът на касапницата“, „Калигула“ и др. Своите моноспектакли ще представят в Народния през март Христо Мутафчиев - „Плач на ангели“, Деян Донков - „Камбаната“, и Валентин Ганев - „Контрабасът“.

Изненада

Театър „София“ също е подготвил изненада по случай Международния ден на жената за всички представителки на нежния пол. Всяка дама, която си закупи билети за тяхно представление от касата на театъра, ще получи 50% отстъпка. Намалението е валидно и онлайн, като промокодът може да бъде намерен в официалния сайт на трупата. Тази вечер Театър „София“ ще играе на сцената на „Сълза и смях“ и ще представи представлението „Перфектни непознати“.

На сцената на Театър „Българска армия“ също ще бъдат почетени всички жени. Мотото е „Дами канят“. „Това не е представление, а представление и половина. Няма роли - без грим и със своите лични истории за театъра на сцената ви очакват те - Анастасия Ингилизова, Антоанета Добрева-Нети, Гергана Данданова, Гергана Плетньова, Евелин Костова, Елена Райнова, Ели Колева, Лара Златарева, Луизабел Николова, Меглена Караламбова, Мимоза Базова, Пламена Гетова, Радосвета Василева, Стефка Янорова и Михаил Шишков“, пишат от Армията.