0

П опфолк певецът Фики Стораро направи шокиращи признания за кариерата си и личния живот. Оказва се, че хейтът съсипвал младия Стораро, като коментира първите подигравки за краката му. "Аз винаги съм си имал крака, не знам защо излезе така", каза Фики.

COPY - PASTE: Фики стана Аквамен (СНИМКИ)

След песента си "Is this love" настъпил преломния момент, в който преживял по думите му много тежък за него момент заради коментарите и хейта, който се излял върху него.

КАТО РИБА НА СУХО: Фики се гърчи в страшни мъки! (ВИДЕО)

Именно тогава взел решение да се откаже от музиката. "Много тежък период преживях, бях се затворил и бях готов да спра. Мислех, че хората не оценяват това което правя. Аз не бях прохождащ певец, бяха минали вече 6-7 години от кариерата ми, може би грешката е и в нас изпълнителите, може би не знаем как да пресъздадем това което ни се иска да кажем", казва Фики в подкаста на Алпер Чочев.  По думите му родителите му са помогнали да излезе от дупката и да се върне на сцената.

Тепърва в кариерата си попфолк певецът иска да запише албум и то не какъв да е, а съчетание от попфолк, народно, рап и поп. След като стане готов Фики обеща да раздаде 1000 албума на почитатели си специално за 30-годишнината си. Мечтае още таланта му да бъде оценен и извън границите на България.

ПРАЗНУВА С 300 ГОСТИ: Фики подари на сина си за ЧРД имитатор на Майкъл Джексън! (ВИДЕО+СНИМКИ)

За съпругата си Фики казва: Успях да срещна най-прекрасното момиче, един ангел, които не спира да ме подкрепя. Тя иска аз да съм успешен, мотивира ме, за нея семейството е на първо място.