0

В „истинска депресия“ е изпаднала една от звездите на тв сериала „Женени с деца“. Кристина Апългейт сподели, че множествената склероза, от която страда, я е оставила без желание да живее.

„В момента съм в депресия, която не мисля, че съм изпитвала от години“, каза 52-годишната актриса в подкаста „MeSsy“ на Джейми-Лин Сиглър.

КИРЛИВИ РИЗИ: Ал Бънди враждувал с колежката си от “Женени с деца”

„Истинска депресия, по дяволите. И ме плаши донякъде, защото ми се струва наистина фаталистично. В момента съм хваната в капана на тази тъмнина, в която не съм се чувствала, дори не знам откога, вероятно от 20 и нещо години.“

УВЕКОВЕЧЕНА: Кристина Апългейт със звезда на Холивудската алея на славата (СНИКМИ)

Въпреки че епизодът беше току-що пуснат, той всъщност е записан, след като Апългейт се появи изненадващо на наградите Еми през 2024 г. през януари, където получи бурни овации (на снимката по-долу).

GettyImages

„Не ми харесва да живея“, откровено сподели тя. „Не ми е приятно. Вече не се наслаждавам на нещата.”

Водещият на подкаста Сиглър, който също се бори с множествената склероза над 20 години, призна трудностите на живота в „тяло с увреждания“ , но отказа да позволи на актрисата от „Най-сладкото нещо“ (2002) да се откаже от битката си. Той окуражи Апългейт, споделяйки трудности от своя живот.

Звездата от „Женени с деца“ за първи път разкри своята диагноза множествена склероза през август 2021 г., като тогава сподели в социалните медии, че е получила лошата новина няколко месеца по-рано.