0

З вездата от култовия ситком “Женени с деца” Ед О'Нийл, който в продължение на години се превъплъщава в образа на продавача на обувки Ал Бънди, разказа за враждата си с актрисата Аманда Биърс на снимачната площадка на сериала. 

“Всичко започна, когато с Кейти Сейгъл (Пеги) получихме покана да се снимаме заедно с Кристина Апългейт (Кели) и Дейвид Фустино (Бъд) за корицата на списание TV Guide”, разкри 77-годишният Ед О'Нийл в интервю за подкаста на своя приятел Джеси Тайлър. 

ВРЕМЕ Е ЗА ПУКАНКИ: Кейти Сегал - Пеги (на) Ал. Три брака, три деца и звезда на Холивудската алея на славата

Аманда Биърс и Дейвид Гарисън, които играят ролите съседите на Ал и Пеги - Марси Д'Арси и Стив Роудс обаче са били изключени от фотосесията. 

КАПО ДИ ТУТИ КАПИ: Ед О’Нийл за малко да стане мафиот. Негов приятел му направил предложение, на което почти не могъл да устои

“От TV Guide заявиха, че Аманда и Дейвид няма как да бъдат на корицата заради правило, което не позволява на нея да присъстват много хора. Въпреки, че това правило беше нарушено заради сапунени опери като “Далас” и “Военнополева болница“, ние бяхме щастливи, че имаме късмета да сме на корицата на TV Guide, тъй като по това време никой не си признаваше, че харесва сериала “Женени с деца”. Това беше голямо изключение за TV Guide и ние бяхме много развълнувани”, разкри Ед О'Нийл.  

ПРЕДИ И СЕГА: Как остаряват актьорите от „Женени с деца“. Някои приключиха кариерите си с ролите на живота си

“Тогава Аманда и Дейвид излязоха заедно от гримьорната и тя обяви, че желаят да се откажем от корицата, тъй като те двамата няма да са на нея. Отидете при съиздателя Рон Левит и му кажете това”, нареди тя, но аз категорично отхвърлих искането й. “Не, няма да го направя. Вие няма да сте на корицата и аз не мога на направя нищо по въпроса”, отсякох аз.”, разкри екранният Ал Бънди, който днес съжалява, че не е проявил повече дипломатичност.

НЕУЗНАВАЕМА: Звезда от "Женени с деца" гасне, покосена от коварна болест (СНИМКИ)