0

К ултовият сериал от 90-те „Женени с деца“ отново тече на малкия екран. Хуморът вече не е чак толкова смешен, както навремето. Може би защото се преситихме с подобни сериали. Може би защото сме доста по-улегнали и угрижени и не ни е до смях. Въпреки това героите ни връщат към младостта, така че го има и сантиментът.

Да не забравяме обаче, че това, което виждаме на телевизора, няма много общо със сегашната действителност. Въпреки запомнящите се роли и образи на някои от актьорите те не успяха да постигнат върхове в кариерата си. Други са видимо променени, както и всеки от нас. Нека да видим как остаряха актьорите от „Женени с деца“.

Ед О"Нийл Ал Бънди

 Ед О"Нийл  Ал Бънди
Getty Images

Едуард Ленард О'Нийл (Ед О'Нийл) изигра незабравимия Ал Бънди, продавач на обувки и глава на лудо семейство. Неговият герой се гордееше с миналото си на футболист, но като цяло беше карък и неудачник. Роден на 12 април 1946 г., понастоящем Ед е на 77 и продължава да е активен на снимачната площадка. От 1986 г. е женен за актрисата Катрин Русоф, с която имат две дъщери, родени съответно през 1996 и 1999 г. В сериала „Западното крило“ имаше второстепенна губернаторска роля, изигра я Джей Причет в „Модерно семейство“, а с екранната си съпруга Пеги се засякоха в „Осем прости правила“. На 30 август 2011 г. О'Нийл получи звезда на холивудската Алея на славата.

Кейти Сегал Пеги Бънди

 Кейти Сегал  Пеги Бънди
Getty Images

Катрин (Кейти) Луис Сегал, която понастоящем е на 69 години, също не изостави кариерата си на актриса, но паралелно с нея се изяви и в писателското поприще. В сериала тя беше секси съпругата с бухнала прическа, която имаше едно основно занимание - да харчи парите на мъжа си Ал за скъпи, но ненужни неща. Преди да стане актриса, родената на 19 януари 1954 г. Кейти е и много талантлива певица и осигурява беквокали на Боб Дилън. Актрисата продължава да се снима и до днес и винаги помни сериала „Женени с деца“ като проекта, който я изведе на телевизионния екран и я направи известна.

Кристина Апългейт Кели Бънди

 Кристина Апългейт  Кели Бънди
Getty Images

Кристина Апългейт, родена на 25 ноември 1971 г. (понастоящем на 51), се доказа като голяма актриса в сериала с роля, в която трябваше да е „типичната“ блондинка - безмозъчна и красива. Това беше нейната първа роля, която я изстреля към поредица от други. Кристина Апългейт може да бъде видяна в телевизионния сериал „Приятели“, където отново се срещна с Мат Леблан. Кристина има два брака и дъщеря от втория. На 10 август 2021 г. Апългейт разкри, че е диагностицирана с множествена склероза. След тази ужасна новина може да бъде видяна с бастун и количка, а нейни фенове по цял свят й изпращат положителната си енергия.

Дейвид Фостино Бъд Бънди

 Дейвид Фостино  Бъд Бънди
Getty Images

Дейвид Антъни Фостино изигра сина в семейството. Бъд Бънди беше умник, завърши гимназия (колко неочаквано за стандартите в семейството!) и мечтаеше да отиде в колеж. Мечтаеше също така момичетата да му обръщат внимание. И също така остроумничеше по адрес на сестра си Кели, с която имаха сложни тийнейджърски взаимоотношения. Роден на 3 март 1974 г., Дейвид Фостино не надскочи ролята на Бънди, но пък стана популярен рапър и радиоводещ. Въпреки това не се отказва и от опитите да се наложи на екрана - участвал е в много телевизионни предавания и филми. Една от последните му роли е в сериала "Кости".

Аманда Биърс Марси Роудс-Д"Арси

 Аманда Биърс  Марси Роудс-Д"Арси
Getty Images

Аманда Биърс изигра плоскогърдата Марси, най-добрата приятелка на Пеги, която изобщо не се разбира с Ал, въпреки че от време на време могат да показват привързаност един към друг. Тя работеше в кредитен офис с първия си съпруг Стив. Когато се омъжи за красивия си, но празноглав втори съпруг и стана „глава“ на семейството, това я сближи с Ал, така че тя почувства, че може да общува с него. Освен това Марси беше природозащитника и си отглеждаше катерица в двора.

Биърс е актриса, режисьор и комик. Сериалът „Женени с деца” я направи известна. И й даде сила и самочувствие да признае, че всъщност си пада не по екранните си съпрузи, а по... жени.

Дейвид Гарисън - Стив

 Дейвид Гарисън - Стив
Getty Images

Дейвид Гарисън играе ролята на Стив, първия съпруг на Марси. Той беше ипотечен брокер и беше ясно, че се чувства неудобно от факта, че жена му печели повече пари от него. Героят на Стив беше в сериала до сезон 9 и го напусна по собствена инициатива. Актьорът всъщност реши да изостави сериала, в който не блестеше особено, за да посвети повече време на страстта си - театъра. Той е бил актьор в много престижни продукции на Бродуей, но продължава да се появява в сериали и телевизия.

Тед Макгинли Джеферсън Д"Арси

 Тед Макгинли Джеферсън Д"Арси
Getty Images

Тед Макгинли играе Джеферсън Дарси и неговият герой е отговорен за показването на живота на съпруг жиголо. Макгинли е перфектен в ролята на интересчия, оженил се след бурна нощ за своята „касичка“ Марси. Всъщност Макгинли, който се кипри повече от жените в сериала, започва кариерата си именно като модел, след което има късмета да бъде избран за този прекрасен сериал. А след него има и много други успешни роли.