0

Р одната моделка и инфлуенсър Александра Богданска за пореден път доказа, че за красотата й няма граници и се нареди в класация на американското модно списание Evie редом до най-добре облечените на филмовия фестивал във Венеция.

Името на нашето момиче е поставено редом до тези на Бианка Балти и семейство Джордж и Амал Клуни.

Гордост

"Хора, припадам. Бианка Балти беше моят идол като дете, а сега виждам, че стоя наравно с нея и Джордж Клуни в класация в статия за най-добре облечените във филмовия фестивал", не скри щастието си Богданска. Прекрасната рокля, с която бе като истинска принцеса, е дело на Pembe Kenan и се отличава с изумителни детайли, както и описваща тялото кройка. Тоалетът бе решен в модерния цвят nude, като целият е обсипан с камъни. Прическата на моделката също бе изключително стилна - прибрана назад опашка.

Любов

Така стилна и красива, Алекс се появи на прожекцията на филма Ferrari. Припомняме ви, че в лентата участват звезди като Пенелопе Крус, Хю Джакман и Патрик Демпси. Богданска бе част от фестивала по покана на Armani beauty. Тя не скри, че винаги е мечтала да бъде част от подобно събитие. Слънчевата моделка не успя да скрие вълнението си и след хилядите похвали за облеклото й на червения килим, които получи от последователи, фенове и приятели, и се разплака. Тя не скри сълзите си и направи няколко видеа, с които да благодари на всички за любовта, която й дават.