0

П иленцата от Монако - Боби и Нина се сдобиха с нова луксозна играчка. 

Влюбените гълъбчета фучат из известния булевард "Круазет" в Кан с нов Mercedes-Maybach S560. Цената на подобно топ лукс возило е около 120-150 хил.лв. 

Както е известно Боби Манекена извършва VIP TRANSFER от летището до хотелите на Френската Ривиера. Дали всъщност колата е негова собственост и той сам е платил за нея или му е предоставена като фирмена, не е ясно. 

Пиленцата от Монако не спират да се хвалят, че се намират на топ лукса в Кан. През последните дни Боби и Нина присъстваха на световното изложение на яхти “Monaco Yachts Show 2024”. Уникалното мероприятие се проведе на пристанището “Hercules” в ​Княжеството.

Както всяка година на това грандиозно събитие под патронажа на принц Албер II, така и ​сега дойдоха производители на луксозни яхти от цял свят. Имаше плавателни съдове, които се открояваха с размери, визия, допълнителни екстри, а най-впечатляващото бе, че имаше акостирал български катамаран под наш флаг.

Нина и Борислав заплатиха 690 евро на човек като вход за събитието. На предходното яхтено шоу в Кан те бяха поканени като инфлуенсъри за един известен български бранд катамарани и яхти, които се продават и отдават под наем.