0

Т я е известна със стриктната си диета и режим на тренировки, но носителката на "Оскар" Хали Бери призна, че вече е започнала да пие алкохола през деня.

Актрисата посочи, че на 57 години започнала да поставя себе си на първо място и призна, че надигането на чашката ѝ е като подарък от самата нея.

Феновете останаха изумени, когато приятелят ѝ, с когото са от четири години, 54-годишният Ван Хънт, публикува снимка в Instagram миналия месец за деня на майката, на която тя пие гола на балкона.

„Огромни количества червено вино. Това е моето удоволствие и моят подарък за мен си, защото всички имаме нужда от време на време“, подчерта Бери, предаде The Sun.

Звездата каза, че е започнала да пие през деня по време на пандемията от коронавирус и не се интересува какво могат да си помислят хората.

Подходът на Хали към живота очевидно се е променил, но младежкият ѝ вид изглежда непокътнат от времето.

СЪДРА Й ТРИ КОЖИ: Хали Бери ще плаща умопомрачителна издръжка на бившия си!

Тя отбелязва 20 години, откакто изигра супергероя от комикси "Жената котка" през 2004 г., и 30 години от пробивната ѝ роля като мис Стоун в „Семейство Флинтстоун“.

Другите ѝ филмови роли включват момиче на Бонд Джинкс Джонсън в "Не умирай днес" (Die Another Day) от 2002 г. и съпругата на затворника Летисия Масгроув във филма "Балът на чудовищата" Monster’s Ball от 2001 г., за който тя стана първата чернокожа жена, спечелила "Оскар".

Хали отдава на кето диета, която включва високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати,  топ формата ѝ. Тя реши да спазва режима, след като беше диагностицирана с диабет тип 1 на 22 години.

НА ТЕРАСАТА: Хали Бери лъсна чисто гола (СНИМКА)

„Ако не ми напомняш да ям, вероятно ще забравя. Понякога през уикенда, когато у нас няма никой освен децата и мен, те ми напомнят в 15:30: „Мамо, здравей, ще ядем ли днес?“, разказа тя.

Що се отнася до нейния избор на вина Хали разкри, че предпочита органични сортове без захар, произведени в малки семейни лозя. 

„Аз обичам сухите вина. Има ниско съдържание на захар и ниско съдържание на алкохол и сулфити. Започнах да пия всеки ден по време на Covid, което никога не съм правила преди“, разкри актрисата в подкаста на колежката си Гуинет Полтроу The Goop.

ПРОКЛЯТИЕТО НА ОСКАРИТЕ: Хали Бери в депресия, Ейдриън Броуди пред самоубийство

По думите ѝ навлизането в средна възраст я накарало да осъзнае, че трябва да постави себе си на първо място.

Нейното вдъхновение за това как да направи най-доброто за децата си идва от решението да направи нещата по различен начин от собственото си възпитание в Охайо, където баща ѝ, който имал проблеми с алкохола, напуснал семейния дом, когато тя била на три.

„Мислех, че имам страхотни отношения с майка ми, но сега, като гледам отношенията, които имам с децата си, не мисля, че имахме. Имаме връзка, но тя не е далеч от това, което имам с децата си днес. Тогава децата се виждаха и не се чуваха. Сега всичко, което правя, е да чуя какво имат да кажат и да разбера как се чувстват“, посочи актрисата.