1

П исателката и актриса Ваня Щерева се похвали с мъжко внимание. На въпроса дали е влюбена и дали има човек до себе си, блондинката заяви, че няма любов в живота й. "Проблемът е, че не мога да се влюбя и не мога да харесам някого", казва тя в своя подкаст "НАОБРАТНО". Освен това от тази ситуация са ставали страхотни песни, казва певицата. 

ВЛАДЕЕ ИНСТРУМЕНТА: Ваня Щерева свири на акордеон (СНИМКИ)

Иначе свалячи колкото щеш - постоянно й пишели в социалните мрежи, но не можели да я впечатлят със "здр", "какво си правиш". По думите й тя никога не отговаря на подобни съобщения. 

ТУНИНГ: Ваня Щерева смъкна 20 години с фотошоп (СНИМКА)

"Ако започне диалогът по някакъв симпатичен начин, веднага ще му отговоря, но да ме пита как си, какво си правиш, няма да стане", категорична е блондинката. И добава: "Аз съм умна, не може да ме впечатлиш с въпрос "от кой квартал си". А имало доста такива мъже с подобни въпроси към нея. 

Както е известно Ваня Щерева пуска и доста провокативни кадри в социалните си мрежи. Може да се забележат нейни снимки със секси облекло и с прелести на показ. Освен това полага и усилия да се грижи за външния си вид като се подлага на множество разкрасителни процедури.