0

И люстраторът Дидо Пешев, който нарисува два плаката за концерти на великите „Металика“, е работил и върху един от официалните постери за новия филм на Зак Снайдър „Бунтовническа луна“ по „Нетфликс“.

Писателката Лиз Нюджънт пред "Телеграф": Нетфликс ще прави сериал по последния ми роман

Новината съобщи художникът в социалните мрежи и получи стотици коментари и лайкове.

Година

„Изключително съм щастлив, че след почти година мога да споделя първия си филмов плакат и никога не съм мислил, че ще спомена Netflix, Зак Снайдер и Антъни Хопкинс в него. Миналата пролет бях поканен от екипа на Netflix и под ръководството на самия режисьор имах удоволствието да работя върху един от официалните плакати за Rebel Moon и неговата премиера на 22 декември“, разказва още Дидо.

Дидо Пешев с плаката на филма

 Дидо Пешев с плаката на филма

Той споделя, че ще има свой лимитиран набор от плакати, 50x70 см, подписан и номериран, строго ограничен до само 50, които ще дойдат тази пролет. Датата ще бъде обявена по-късно.

„Благодаря на невероятния екип на Hustle Creative, който ме води през целия процес на разработване на финалните линии на героя. Благодаря на Зак Снайдер и екипа на Netflix. Какво прекрасно пътешествие беше за мен да работя по този проект“, каза още той.

Ситопечат

Лентата разказва: Джими е древен робот рицар, който някога е защитавал убит крал, но сега е изчезнал в по-мирно съществуване. Героят е озвучен от големия сър Антъни Хопкинс. Повече за него ще научим във втората част на филма през април тази година.

ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ: Сериал върна отвлечено момиченце

Илюстраторът Дидо Пешев рисува творбите си ръчно, след което ги отпечатва чрез традиционна ситопечатна техника. Дидо Пешев е творил за едни от най-големите банди като „Смашин Пъпкинс“, „Годжира“, „Мастодон“, Мерилин Менсън и др.