0

А лекс Григоров, който е инфлуенсър, актьор и певец, имаше честта да участва в общ проект със световната звезда Мили Боби Браун. Към момента нашето момче не може да разкрие какъв е проектът, който са снимали, но загатна, че ще се появи малко след няколко месеца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEKS GRIGOROV (@justboomy)

Впечатление

Алекс, който е известен като Justboomy, не скри, че е очарован от срещата си с Мили, която въпреки звездния си статус се оказала много земна и готина. „Първото впечатление, което ми направи, беше, че е изключително лъчезарен и усмихнат човек! Не съм вярвал, че толкова популярна актриса ще е толкова дружелюбна! Говорихме си за много интересни неща. За първото нещо, за което си говорихме, беше Stranger Things. Питах я каква й е била реакцията, когато е трябвало да й махнат косата в деня на снимките, а тя ми сподели, че по време на първите снимки пред камера е изпаднала в паника“, разказва пред „Телеграф“ Алекс.

Проект

Той ни сподели още, че тя имала желание да разбере някои български думи, а и му споделила, че й предстоят още проекти у нас. „Разказа ми, че скоро и предстои пътуване до България за снимки на нов проект и ме попита кое място бих й предложил да посети в България. Казах й веднага - Рупите. Това ми е любимото място, енергията там е просто велика! Помоли ме също да й преведа няколко думи от английски на български като „здравей, благодаря, как си“, казва Григоров и допълва: „Историята на нашата среща е един общ проект, за който получих предложение преди 3 месеца и зрителите могат да разберат началото на следващата година“.

Оказа се, че нашето момче е напомнило на Мили Боби Браун за Хари Потър и тя веднага го оприличила като българския му двойник.