0

А ктьорът Атанас Михайлов се сгоди за приятелката си Светослава Ангелова със скоба за тръба, разкри пред „Телеграф“ самият той. Причината за това е, че предложението станало съвсем инцидентно и точно тогава не носил годежния пръстен, който е купил преди няколко месеца.

Зумба

„Търсех повод, чудех се дали при Гала да го направя или на някое парти. В края на миналата седмица режисьорът Станислав Терзиев ни събра в едно заведение целия екип на предаването „Мело ТВ Мания“, което правехме преди години по БНТ. Разказвахме си много детски спомени, оказа се, че се обичаме както някога и се получи много яка енергия между нас. Разказах им за приятелката си и поискаха да се запознаят с нея. Споделих й за пръстена и че от известно време мисля как да й предложа, че имам пръстен. Тогава продуцентът ни Любен Кънчев, който ми е като баща, каза: „Сега трябва да го направиш“, разказа Наско. Той се обадил на красавицата да я покани да се присъедини към компанията, но тя отказала, тъй като точно в тоя момент влизала на тренировка в своята спортна зала Quickfit, в която преподава зумба и пилатес.

На колене

Телевизионерите вдигали наздравици за щастливата среща, а по някое време Светлето звъннала, че е приключила, но се притеснявала да отиде, тъй като била в спортен екип и нямала в себе си официални дрехи. Накрая все пак склонила, но Наско не носел в себе си годежния пръстен. Тогава момичетата се разделили на два екипа да търсят решение на проблема. Алекс Сърчаджиева и Ива Софиянска излезли и от близко магазинче купили гривна с камъни. Йоанна Драгнева и Петя Дикова пък започнали на момента да майсторят пръстен от подръчни материали и направили нещо от кламери. Накрая от двете сглобили халката. Щом притесненото момиче влязло в заведението, компанията инсценирала реч с благодарности, която завършила с думите, че Наско има да каже нещо. „В този момент паднах на колене пред нея и й предложих да стане моя жена. Целият ресторант започна да пляска, а тя каза, че всичко друго е очаквала, само не и това“, добави Наско.

Целувка

Двамата са заедно от почти 5 г. Първата им среща била в Южния парк по време на разходка под голямата Луна. Говорят си за сватба и деца, но нищо конкретно още не са планирали. „Тя обожава морето и иска, ако правим сватба, да е там, така че най-вероятно ще е там. Обожаваме да пътуваме из България. А ходихме и до Барселона. Тя говори перфектно испански, още от училище е започнала да го учи. Бяхме в зоопарк, по музеите, омари ядохме, въобще страхотно си изкарахме. Светлето все иска да ме изненада с нещо, но се ядосва, че не може да се случи, тъй като тъкмо намисли нещо, и ми излезе някакъв ангажимент. Иначе е душата на компанията. Наскоро мои приятели ни поканиха на рожден ден, но аз имах снимки и не можах да ида, после ми се обадиха да ми кажат, че са влюбени в нея“, разказа още актьорът.

Срещна любовта на рождения ден на Алек Алексиев

Атанас Михайлов е срещнал своята Светослава на рождения ден на колегата си от хитовия сериал на NOVA “Откраднат живот“ Алек Алексиев. „Вече си бях казал, че много исках да срещна моето момиче и като отидох на партито и я видях, си казах - „Това е“. Разменихме си фейсбуците, започнах да й пиша, но не ми отговаряше. Разбрах, че Ирина Папазова й е леля, а аз работя с нея, и я помолих да ми съдейства, но тя отсече: „Ти си сигурно 50-ият, който иска това от мен“. Малко след това Светлето ми отговори и започнахме да си пишем, после да излизаме на няколко срещи и половин година по-късно заживяхме заедно“, разказа Наско.

Станислава го бие на плейстейшън, карат се в кухнята

Светослава Ангелова е треньор и инструктор, изготвя спортни и хранителни програми. Непобедима е на плейстейшън и мачка наред всеки съперник. „Тя като хване джойстика и не го пуска, докато не спечели. Това отчайва всички, които играят с нея, не знам как го прави, но е истински феномен“, признава Наско. Покрай нея и той е започнал да играе, обичат Лего и игрите, направени по филмите на Марвел, като Индиана Джоунс. Не си дават повод за ревност, а караниците са им единствено в кухнята. „Много обичам да готвя, обаче оставям и много бели след себе си. Затова тя после ми се кара, че не съм измил добре някое тенджера, или съм счупил дръжката, или съм пукнал стъкления похлупак“, издава актьорът. За първи път той я омаял, като й направил джолан, а най-много е била впечатлена от сушито му. „Не готвя хич здравословно, а тя се е запалила по това и напоследък повече тя поема инициатива в кухнята“, добави Наско.