0

С офи Маринова се похвали в социалните мрежи с поръчков парфюм, подарък от нейната колежка Саша. Шишенцето е на известна световна марка, а цената на дара към Софка е 5000 лв.

Поръчка

Високата цена е заради инкрустираните златни букви, с които е изписано името и фамилията на изпълнителката на „Стари рани“. Екип на „Телеграф“ се свърза с пиара на Софи - Тодореско, който сподели, че това всъщност е подарък за певицата не за Коледа, а за рождения й ден на 5 декември. „Подаръкът е от Саша за рождения ден на Софи. Понеже е поръчков и е правен в Париж се забави и едва сега успяха двете да се видят и Саша да я изненада. Много е красиво и специално шишенцето“, разказа Тодореско.

Име

Той сподели още, че по празниците Софи е получила също прекрасни подаръци. „Много подаръци получи, но и много раздаде. Тя не обича да получава, а да подарява“, казва още пиарът. Както „Телеграф“ вече писа Софка разкри пред колегата си Константин как ще се казват казват бъдещите й внуци. "Ако е момиче, ще се казва София на мен и Лорен на Лоренцо - София Лорен", казва кралицата на попфолка. Ако е момче обаче ще се казва Софиан“, казва Софка пред приятелите си Преслава и Коцето. На Нова година тя ще радва почитателите си във Велинград.