0

П леймейтката Златка Райкова и Карен Хачатрян се сгодиха. Красавицата публикува снимка в своя инстаграм, с която заяви, че е казала "да" на предложението за брак на сегашния си възлюбен Карен. Става ясно още, че двамата са на любимото на инфлиенсърите място - Миконос в Гърция. Именно там обсипана с рози и подаръци, Златка получила и предложението. 

За трети път Златка Райкова се сгодява, двата пъти, в които казва "да" на свой любим, не стига до сватба. ​Преди четири години плеймейтката получи предложение по време на предаването "Две капки вода", в което тя участваше от  ММА боеца Георги Валентинов. Интересното е, че той е бил добър приятел на Благой Георгиев - Джизъса, от когото Зластка има дете. 

За краткото време, от което за разделени Златка и Джизъса, бившият футболист дори успя да се ожени. Преди няколко месеца той и новата му жена Полина минаха под венчилото. В началото на месец октомври се заговори за проблеми в отношенията на младоженците и плъзнаха слухове, че двойката ще се развежда след едва няколкомесечен брачен съюз.

.

 .